Arama sonuçları: *

• Users: canwec
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. canwec

ARM Tabanlı Laptop Önerisi

arkadaşlar merhaba ben yeni bir laptop alacağım şu an aslında bir laptobum var ancak artık eskidi ve oyuncu laptobu olduğu için taşıması güç ve pili dayanmıyor hiçbir türlü. oyun hevesim de kaldığı pek söylenemek aktif olarak çok kullanmıyorum bu yüzden. bunu söyleme sebebim oyunun benim için ön...
  2. canwec

Öneri 1000 TL Civarı Kablosuz Mouse Önerisi

1000 - 1200 tl civarına kablosuz mouse önerisi verirseniz sevinirim connectgame gibi yerleri gördüm forumda ancak site hiç güven vermedi trendyol gibi satış yerlerinde de arasında çok fiyat farkı var. logitech g305'e baktım bi arkadaş çok olumsuz yorum yapmış. amazona da baktım çoğu yurt...
  3. canwec

Red Dead Online Oyundan Atma Sorunu

arkadaşlar merhaba red dead online oynamak istiyorum ancak bi süre oynadıktan sonra hiç hata vermeden direkt oyundan atıyor, single player oynarken hiç böyle bi sorun olmuyordu sistemim de rdr için ideal vulkanda daha çok performans alıyorum ama belki oyundan atmaz diye dx12 de denedim her türlü...
  4. canwec

iOS 17 sonrasında oluşan donma

merhaba arkadaşlar cihazım iphone 12 128gb ios 17 ye geçtiğim zamandan beri bu denetim masasını aşağı kaydırdığımda kaydırırken animasyon takılıyor böyle donarak aşağıya iniyor sanki ve bu durum bazen olup bazen olmuyor dün ios 17.2 ye geçtim hala bu sorun devam ediyo aranızda buna benzer sorun...
  5. canwec

IOS Bildirim Sesleri Aynı Olmuyor

arkadaşlar merhaba ios 16 kullanıyorum smsin bildirim sesi farklı instagramınki farklı ayarlardan sms tonunu değişiyorum ama sosyal medyada değişmiyor nası hepsini aynı yaparım?
  6. canwec

Squad Oyununda Kaplama Sorunu

arkadaşlar merhaba. squad oyununda bazı maplerde kaplamalar yüklenmiyor unturned gibi gözüküyo VRAM yeterli olmasına rağmen. grafikleri yükseğe çektim, düşüğe çektim, varsayılana çektim değişen bir şey yok. sorunun çözümünü bilen var mı?
  7. canwec

Çözüldü✓ Harici GPU Anlık Drop Sorunu

arkadaşlar herkese merhaba. MSI Bravo 15 laptobunu kullanmaktayım. bilgisayar boştayken herhangi bir yere tıkladığımda %75 oranında o an drop yiyorum. mesela başlat menüsünü açacağım drop yiyip geliyor ekrana ve o an harici ekran kartına geçtiği için bu dropu yapıyor işlemcininkini kullansa...
Geri