Arama sonuçları: *

1. buraksu abla

Çözüldü✓ 1200 TL Bütçeye Uygun RGB Fan Tavsiyeleri

Merhabalar arkadaşlar hayırlı akşamlar diliyorum RGB fan önerisi istiyorum bütçem 1200 TL 3lü fan arıyorum çok kafam karışmış durumda sizlerin önerisini istiyorum 1741289291 Hub kontrolcü extra alacağım hub önerisi de yapabilirsiniz anakartım MSI b550 tomahawk
  2. buraksu abla

MSI G2712 Monitörde Şerit Çizgisi Sorunu

Merhabalar arkadaşlar hayırlı akşamlar diliyorum Msi G2712 monitörü kullanıyorum daha önceden herhangi bir sorun yoktu fakat bu 1 haftadır üst kısımda şerit çizgisi bir anda oluştu sadece sol üstten orta üst bölüme doğru gidiyor panelle alakalı bir durum mu can sıkıntısı oluşturur mu ileri ki...
  3. buraksu abla

AUDIODG.EXE hata kodu

Merhabalar ekte görsel mevcuttur orda hata kodu v.s v.s yazmakta pek anlayamadım 2 gündür oyun oynarken masaüstüne atıyor 2 saniye falan maus yüklenme imleci ortaya çıkıyor bu durum bu hatadan kaynaklımı? bu hata ne anlama gelmekte rica etsem bilgi verir misiniz Hatalı uygulama adı...
  4. buraksu abla

Çözüldü✓ Razer Blackshark v2 usb alınır mı?

Razer Blackshark v2 usb alınır mı? hyper x cloud ll baktım fakat geri iade etmek zorunda kaldım ses aşırı kötü idi mic daha kötüydü sizce Razer Blackshark v2 usb alınır mı?
  5. buraksu abla

Öneri Oyuncu Mouse, Kulaklığı Önerileriniz

Merhabalar arkadaşlar Valorant için maus , kulaklık önerir misiniz? Kulaklık için Bütçem 1300 TL'dir Maus için Bütçem 600 TL'dir .
  6. buraksu abla

Anakart kararsızlığı öneri

Hocam merhabalar Sistem aşağıda aşırı stres içine girdim anakart ve işlemci arasında rica etsem öneri verebilir misin oyun oynamak amacıyla diziyorum Anakart olarak aklımda MSI b450 tomahawk max ıı var çok kararsızım İşlemci ryzen 5 5500 , ryzen 5 3600 ? Ekran kartı MSI gtx 1660 gaming x...
  7. buraksu abla

Yardım Msi b450 tomahawk max ve max ll fark ?

Merhabalar hocam ekte bulunan linkler bulunmaktadır max ve max ll arasında bir fark varmı pek anlayamadım rica etsem yardımcı olur musunuz Max https://www.amazon.com.tr/dp/B07VB2BG3X/ref=cm_sw_r_apan_i_EF56EQKJ5ZZMDX5N389M?_encoding=UTF8&psc=1 Max ll...
  8. buraksu abla

Çözüldü✓ Psu ve sıvı soğutma önerisi

Merhabalar değerli arkadaşlar, 550 veyahut 650 w psu önerir misiniz lütfen. Görüşlerinizi bekliyorum Parçalar aşağıda listelenmiştir. İşlemci AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz işlemci. Anakart. MSI B450M Mortar Max 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP mATX Anakart. RAM. 2 adet...
  9. buraksu abla

Çözüldü✓ Msi marka psu alınır mı?

Merhabalar değerli arkadaşlar, Ekte bulunan MSI marka psu alınır mi . İyi mi değil mi ?
  10. buraksu abla

Ethereum bitti! Ekran kartları?

Merhaba değerli arkadaşlar, Ethereum mining 15 Eylül tarihinde son bulmuş oldu peki ekran kartları fiyatlarında düşüş gerçekleşir mi ?
  11. buraksu abla

Çözüldü✓ R3 3200G Sistem , R5 4500 Sistem

Merhabalar değerli arkadaşlar, İşlemci. AMD Ryzen 3 3200G 3.6GHz 6MB Önbellek 4 Çekirdek AM4 12nm Tray İşlemci mi alsam. AMD Ryzen 5 4500 3.6GHz 8MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm MPK İşlemci mi alsam. Not R5 4500 işlemcinin iyi olmadığı söyleniyor sizlerin yorumunu bekliyorum . Anakart. MSI...
Geri