Arama sonuçları: *

1. emirhaniist

Yardım Türknet Gigafiber kutusu binama geldi,AMA(?)

Türknet Gigafiber kutusu binama geldi,yaklaşık 30 gün oluyor.Evime 400 metre uzaklıktaki sokakta tüm işlemler tamamlanmış ve altyapı kullanıma hazır durumda.Bugün Türknet müşteri hizmetleriyle görüştüm,altyapınız desteklemiyor ama bölgenizde çalışma bulunuyor fakat bitiş tarihini...
  2. emirhaniist

MSİ CORELIQUID K240 ANAKART SOKETİME UYUYORMU ?

Selamlar,aldığım sıvı soğutucu MSİ CORELIQUID K240 anakart modelime uyumlu mu? değilmi aklıma bir soru işareti takıldı anakart model : gigabyte h610m s2h soket tipi ise LGA1700 konu hakkıında pek bilgim yok fakat MSİ TR sitesinde uyumlu olan soketlerin şunlar olduğunu okudum : LGA...
  3. emirhaniist

Çözüldü✓ Fan Kablolamasini Beceremi̇yorum Yardim Lütfen :/

Arkadaşlar 2 adet Arctic P12 fan aldım (4 pin) Anakartım Gigabyte b450 k anakartımda benim gördüğüm kadarıyla 1 adet fan girişi var Benim bir adet gamepower fan çoklayıcım var fakat aldığım Arctic fanların kablo girişleri bu çoklayıcıya büyük geliyor ve girmiyor. 1 tane fanımı anakarttaki...
  4. emirhaniist

g-sync desteği varmı yokmu anlamadım? TUF GAMING VG249Q1R

Ekran kartım Gigabyte RTX 3060 EAGLE OC 12GB , dolayısıyla g-sync bir monitör almam gerekiyor. Asus'un sitesinde böyle bir özellik yok fakat Donanım Arşivi youtube kanalındaki videoda g-sync açıllıyor ve kullanabiliyor anlamadım beni aydınlatın lütfen. bahsi geçen monitör ...
Geri