Arama sonuçları: *

• Users: emir1625
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Hiç Götten Yediniz Mi?

Bir alman çikolatasıdır. Yiyenler baya övüyor. Var mı götten yiyen aranızda?
  2. E

gaming gecesi doğru düzgün şey yok

incehesap gaming gecesi eskiden güzel şeyler oluyodu şuan balon bildiğin doğru düzgün bir şey göremedim büyük indirimde yok..
  3. E

pcye dns kablosunu bağladım çalıştı

bu dns kablosu internetin bizim adsl modemden çıkardım direk bilgisayara taktım çalıştı aşırı hızlı hemde ethernet kablosundanda hızlı oldu baya efsane ama diğer yerlerde bağlanılmıyo modem görevi görüyo ama int yok diyo şuanda pcye dns kablosu bağlıyken yazıom foto atarım
  4. E

tray ekran kartına ne olduu

bi aralar işlemci gibi ekran kartlarındada tray olcak diyodu abdullah abi noldu ona bilen varmı
  5. E

m23 500tl hepsiburada indirim

hepsiburadada 6500 den 6000 e düşmüş https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-m23-5g-128-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBCV00001RIT5B?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.93
  6. E

O ciyanno fatto beyne pero domanikise

O ciyanno fatto beyne pero domanikise nonsisemay perke covani cokatoli sempe poso faretu tolekazo ukampo
  7. E

superonline fiber bağlatma

ben superonline kullanıyorum ama ağ hızı max 16mbps bu adsl ile alakalı sanırım neyse bizim arkadaşa superonlinedan fiber bağlatmışlar ve yakın bize buraya fiber bağlattırılabiliyormu bağlattıran söylerse iyi olur superonline geçerken kadında bölgenize yakında fiber gelir demişti. nasıl yapcam
  8. E

z690 godlike alınır mı

alınır mı
  9. E

pc bi anda gitti açılmıyo

bi anda windows görev çubuğundan üst üste 5 tanesi ekranın tamamını kapladı sonra puf simsiyah ekran ne yapcam bi anda ekran gitti açılıyo ışık geliyo logodan sonra siyah ekran bi anda oldu bişeyde yapmadım.
  10. E

RX6600li sistem nasıldır

anakart Gigabyte B450M S2H ram Corsair Vengeance LPX 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 CL18 işlemci AMD Ryzen 5 5500 ekran kartı Sapphire PULSE Radeon RX 6600 kasa MSI MAG FORGE M100A psu Sharkoon SHP650 V2 650 W 80 plus m2 ssd Western Digital 500 GB Blue SN570 WDS500G3B0C M.2 PCI-Express 3.0 SSD...
  11. E

J7 prime işletim sistemi yükleme

Selam j7 prime telefonum var aşırı kasıyor android 8 şuanda hangi işletim sistemi yükleyebilirim portlanması gerekiyor sanırım telefona neyse daha önce deneyimleyen biri yazsa iyi olur.
  12. E

Öneri Msi Gg Gm08 Clutch 159tl Oldu

Piyasa değeri 240Tl Olan MSI Mag gm08 Clutch 159tl oldu linki: https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-msi-clutch-gm08-optik-kablolu-oyuncu-fiyati,813656995.html Uygun fiyatlı mouse arayan arkadaşlar alabilir Tıklama ömrü 10 milyon+ 4200dpi 6 buton. Alacak arkadaşlar son 4 saat ve 12 ürün hızlı olun.
  13. E

Berber Saç 5 e vurulurmu

Selam konu açmam lazım çünkü berbere gidicem şimdi saçımı kısaltıcam bulamadım 3 e vursam baya kısa geldi en ideali 5 sanırım sizce. Deneyimlerinizi ve yorumunuzu merak ediyorum.
  14. E

İtopya 27000tl rtx 3080 ti sistem

https://www.itopya.com/kaanflix-ultimate-supreme-gamer_h17067 Mümkünmü bu alınır mı? Bu bütçede rtx 3070 ti var 3080 ti lar 40k civarlarında başladığını gördüm nasıl oluyor bu?
  15. E

Öneri Ekran kartı üreten Galax monitor üretmiş

Fp kart üreten Galax markası monitor çıkartmış işte ismi ve özellikleri. Trye geldi. GALAX Vivance-01 teknik özellikler • Ekran boyutu: 27 inç • Panel tipi: IPS • Çözünürlük: 2560 x 1440 px (2K) • Tepkime süresi: 1 ms MPRT • Renk uzayı: DCI-P3 %95 + %99sRGB • HDR desteği: Mevcut • Pivot...
  16. E

Ben İnternet bağımlısıyım

İnternet bağımlısıyım psikolojik sorunlarım var major depresyon depresyon bunalım kişisel bozukluk gelişimsel bozukluk var oluş sancısı şizofreni tanısı bipolar bozukluk.
  17. E

25k Full asus sistem toplar mısınız

Başlıkta sorum yazıyor. Sistemi satın alma konusu ise arkadaşım alacak kart elinde şuan bir karara varırsak parçaları sipariş edecek ve kendisi asus fanboy.
  18. E

Donanımarşivi forum kuralları

Bu forumda öneri olarak başka bir forum paylaşmak ban sebebimi kurallarda göremedim ama sorayım dedim. Başka bir forumda sırf daha iyi bilgi alabileceği bir forum sitesi önerdim diye 1 ay ban yedim. Burada ban sebebi mi yada süresi ne.
Geri