Arama sonuçları: *

• Users: etemalkas
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

sürekli olarak ani kapanmalar

bilgisayar son zamanlarda sürekli olarak oyunlarda ani donma kapanma vardı . Şuanda masaüstündede ani donma ve kapanmalar var arttı iyice olay görüntüleyicisi ssleri ekte mevcuttur yardım edebilirmisiniz .
  2. E

Bios güncellemesi sonrası oyunlarda anlık donma

Merhabalar ASUS PRIME H610M-E D4-CSM kullanıcısıyım bilgisayarımın herşeyini güncelleme kararı aldıktan sonra sorunsuz bios update yaptım son güncelleştirmeyi yükledim (beta yazmıyor). Oyunlarda anlık pc tepki vermiyor donuyor kalıyor ve bazen (explorer.exe belleğe başvurdu bellek şu olamaz...
  3. E

Bu sistem alınır mı?

https://www.tebilon.com/amd-ryzen-7500f-mpk-msi-pro-a620m-e-msi-rtx-4060-ti-ventus-2x-black-16gb-oc-xpg-16gb-ddr5-kioxia-500gb/ İşlemcinin kutusuz olması kafamızı karıştiriyor. Burdan kutusuz sistem alan veya bilen birilerinden fikir alabilirmiyim.
  4. E

Gamepad Bluethootut adaptöre bağlanmıyor

Merhabalar 9. nesil xbox gamepad satın aldım evde usb şeklinde bluethoot adaptörü buldum bluethoot v2.0 dongle şeklinde görünüyor , telefonu görüyor fakat gamepadı görmüyor bilgisi olan varmıdır şimdiden teşekkürler. :) 1703092379 Driver yükledim ama bir şey farketmedi
  5. E

Modemmi almalıyım routermi

Merhabalar Turknetin 100mbit internetini kullanmaktayım modemim çok eski 4 kişi wifi bağlandıgında internetimi kullanamıyorum 60 mbit alabiliyorum 100 mbit göremiyorum. modem almayı dusunuyorum wifi 4 destekli modemim var şuanda turknetin standart modemi 5 6 yıl önce almıştık şuan modemmi...
Geri