Arama sonuçları: *

• Users: Waspai
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Yanlışıkla krediyemi başvurdum ACİLL

Garantiden mobil ve internet sayfasından ne kadar çekebiliyorum diye bakıyodum hiç ilerisine gitmedim ama başvuru kısmında bu yazıyor.Başvurmadım değil mi?Acil bilgisi olan lütfen bişi söylesin.
  2. W

Yardım Google Drivedaki wp mesajlarını iPhone nasıl aktarabilirim?

Eski kullandığım android bir telefondu kırıldı iPhone geçtim.Google drive yedeklediğim wp mesajları nasıl iPhone geçirebilirim?
  3. W

Öneri 3-4,5K arası monitör

3-4,5K arası oyun odaklı monitör arıyorum.
  4. W

Yardım 2.Monitörde yazıların yanın vesaire mavi gölge var

2. monitörü dönüştürücüyle taktım ama yazıların yanında ve genellikle beyaz renkli şeylerin yanında mavi bi gölge var dönüştürücüden mi kaynaklı?
  5. W

Redmi 9 telefonum miu 13 güncellemesi sonrası açılmıyor

Redmi 9 telefonum miu 13 güncellemesi sonrası sürekli reset atıyor ve sadece Redmi yazısında kalıyor nasıl çözebilirim? Recovery moda da girmiyor.
  6. W

Çözüldü✓ İkinci harddiski takınca pc açılmadı

M2 ssd takılı olan bilgisayara windows yüklü harddisk taktım ve açılmadı.
  7. W

Telefonum sürekli kendini yeniden başlatıyor

Xiaomi redmi 9 telefonuma miu 13 güncellemesi geldi ve şarjdayken güncellemeyi başlattım. Güncelleme bittikten sonra sürekli kenidini açıp kapatıyor. Redmi yazısında bir süre kaldıktan sonra kapanıyor yine sürekli bu olayı tekrarlıyor.
  8. W

Çok fazla dll dosyası eksiği

Bilgisayarda çok fazla DLL dosyası eksiği var nasıl düzeltebilirim?
  9. W

Yardım HyperX Cloud 2 vs Razer Blackshark v2

Sizce hangisini almalıyım? Anakartım A520m-A Pro.
  10. W

Öneri 1000 TL Civarı Kulaklık Önerisi

1000 lira civarı kulaklık arıyorum.Önerdiğiniz kulaklıkları yazar mısınız? Kulaküstü ve oyun için kullanılacak.
  11. W

Rampage Rm-550 Tactical vs Rm-244 Flash

Bu iki monitörden hangisi daha iyi? 3 k civarı daha iyi monitörler varsa linkini atar mısınız
  12. W

Ryzen 5 5500 +Rtx 2060 vs rx6600

Bu iki sistemden hangisi daha iyi? https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-frekans-v2-ryzen-5-5500-16gb-480gb-nvme-m2-ssd-rx6600-oyun-bilgisayari-p-41093 Vs https://www.incehesap.com/crown-oyuncu-bilgisayari-fiyati-58351/?hsu=322957,322960,322963,322966,322969,323143,322978
Geri