Arama sonuçları: *

• Users: MİTSUKİ
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MİTSUKİ

Yapay Zeka Detone Bir Ses Veriyor

Ai cover deniyorum rtx 4060 ti var fakat naparsam yapim aldığım sonuçta şarkı hep detone bir ses veriyor ve modelini verdim kişiyle alakası dahi olmuyor
  2. MİTSUKİ

4060 ti lı sistem düşük performans

i5 12. nesil + zotac 4060 ti 16 gb + 8+8 3200 mhz ram + m2 sdd li sistemde fortnite da naparsam yapim dlss vs her ayarı denesemde 1080 p de 120 fps geçemiyorum aynı sorun cyberpunk tada geçerli
  3. MİTSUKİ

Vatan Bilgisayar Kargo

Merhaba ben konu acmistim günler önce pc toplamak istiyorum diye o ay maasimi tuttum bi kismini bu ayin bi kismiylada taksitle hazir sistem aldim vatandan 2 gündür siparis onaylandida kaldi birde internetten milletin kargo seruvenine bakinca korktum çünkü burda kargocular hep binaya koyup...
  4. MİTSUKİ

Steam Proflimi Nasıl Düzeltebilirim

Kodlu olanı yapmama rağmen byle kalıyor birde bu fotoğrafla uygun bir font ile nickmi nasıl yazabilirim resme sizce
  5. MİTSUKİ

Epic Games Bakiye Eksigi Kartla Odenebilirmi

Merhaba oyun aldıkca biriken bir kısım varya %15 geri iade alicagim sey 110 TL atiyorum benim oyun iadelerinden 83 TL birikti diyelim eksik kismi kartdan cekse fln oluyormu
  6. MİTSUKİ

Mönitör Aparatı Nasıl Tamir Edilebilir

Temudan almıştım önceki konumda var ztn iadesi oldu bunun bende kalabilceğini söylediler bunu nasıl tamir edebilirim veya istanbul içi neresi yapabilir
  7. MİTSUKİ

Temu Siparişim Ne Durumda

3 Gündür Gümrük Tarafından Teslim Ediliyor Diyor Bu Ne Anlama Geliyor
  8. MİTSUKİ

6.7 bin TL AMD işlemci önerisi

Her ay bütçeme göre bir parça alarak sistemimi yavaş yavaş toplamayı düşünüyorum. Bu ay için yaklaşık 6.7k bütçem var ve ilk olarak işlemciyle başlamak istiyorum. AMD işlemci almak istiyorum ancak piyasada çok seçenek var ve kafam biraz karışık. Oyun performansı benim için önemli ama genel...
Geri