Arama sonuçları: *

1. HalilBeyefendi

Motorla 6 bin KM yol yapacağım yanıma ne almalı ?

Yazın Turing motosiklet alıp Türkiye'yi gezmeyi hatta Azerbaycan a uğramayı düşünüyorum tahmini 6 bin km ye yakın yol yapacağım. Sizce nelere ihtiyacım olur ? Konaklama masrafını çadırla en aza düşürmek mantıklı mı ? Bir ay bu gezi için özellikle çalışacağım.
  2. HalilBeyefendi

Azerbaycan'a motorumla nasıl giderim ?

Yazın Turing bir motosiklet alıp Azerbaycan a gitmek istiyorum. Azerbaycana kimlikle giriliyor ama motosikletle girmek istesem ne olacak ? Hangi belgeler gerekli ? Sanırım uluslararası sürücü belgesi ve uluslararası sigorta gerekiyor bunları nerelerden yaptırabilirim ? Kıbrıs a gitmek için...
  3. HalilBeyefendi

110 CC motor nasıl 80 i geçmez ?

Merhaba arkadaşlar neredeyse 1 yıldır Arora Smart 50 kullanıyorum. Motorsiklet şehir içi güzel motor ama ben şehir dışına da arada çıkıyorum bu motorla motorsiklet en fazla 80 yapıyor navigasyonla da ölçtüm. 50 den 110 a çevrilme sözde ama anlamıyorum 80 de sadece bağırıyor. Rampalarda filan hiç...
  4. HalilBeyefendi

Yamaha Motorsiklet almak mantıklı mı ?

Arkadaşlar Yamahanın m-125 ine özeniyorum ama fiyatları 90 bin lira filan hemde 3-5 yıl kullanılmış. Bunun yerine hem daha fazla cc olan hemde daha ucuz olan ve bunların da üstüne sıfır olacak olan örneğin Pulsar 200 SS - Benelli TNT 125 - TNT 250 VEYA RKS TNT 202 tercih etmek ne kadar...
  5. HalilBeyefendi

110 cc motorsiklet ne kadar yakar ?

Arora Smart 50 motorsikletim var (110 cc) Yakıt tüketiminin arttığını düşünüyorum. En son 80 km de 2 litre yaktı çift kişi biniyoruz babamla birlikte gittiğimiz mesefa 10 km (geliş5 - gidiş 5) giderken rampa ama inerken motoru salsanda gidiyor siz ne düşünüyorsunuz yakıt tüketimim hakkında. Siz...
  6. HalilBeyefendi

Motorsiklet aşırı yakıt yakmaya başladı

0 almış olduğum Arora Smart 50 110cc eskisine oranla gerçekten gözle görülür bir biçimde yakıt yakmaya başladı. Daha 600 km lerdeyken 220 km de 4.5 litre yaktım tabii ki o uzun yoldu. Şuan 2500 km civarında aşağıda benzin almaya gittiğimde ne kadar aldığımı ve kaç km de aldığımı yazdığım ss i...
Geri