Arama sonuçları: *

• Users: WaTCHMaN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Çözüldü✓ Asus Cashback Sorunu

Merhabalar , Kasım 2024 tarihinde Asus Rog Strix bir anakart alarak Asusun cashback kampanyasına katıldım. Katılımım 12.11.2024 tarihinde onaylandı. Ama o tarihten sonra hiçbir ücret iadesi olmadı. Bununla alakalı varsa tecrübeli arkadaşlardan ne yapılabileceğine dair çözüm önerilerine açığım...
  2. W

Yardım UMA YA ÇEVİRİLEN LAPTOPTA YÜKSEK FAN HIZI SORUNU

Arkadaşlar merhaba, Toshiba satellite S70 laptopun harici ekran kartı arızalanmıştı. Bende tamiri yerine ekran kartı çipini ve vram'leri anakart üzerinden söktürüp Uma şeklinde işlemcinin kendi ekran kartını kullanma kararı verdim. Cihaz normal çalışıyor fakat laptop açılışından başlayarak fan...
  3. W

Yardım ROG STRİX B650-A GAMİNG ANAKART EKRAN KARTIMI GÖRMÜYOR

Arkadaşlar merhaba, Ddr4 anakart işlemci ve ramlerimi satıp ddr5 sistem topladım. Anakarta işlemciyi ssd yi vs montajlayıp pc yi çalıştırıyorum fakat Rx 6700 xt ekran kartımdan hiçbir şekilde görüntü alamıyorum. Kartımın kesinlikle hiçbir sorunu yoktu ve sistemi toplayana kadar kutusundan hiç...
  4. W

🔥İndirim N11'DE 9600x İŞLEMCİ KUPONLA 9299 TL

Arkadaşlar n11 de ana menüden alacağınız 6000 tl üzerine 400 tl kuponla 9299 tl ye geliyor. Ayrıca bonus kartla peşin fiyatına 3 taksit ve 100 tl de puan veriyor. n11'den AMD Ryzen 5 9600X 3.9 GHz AM5 32 MB Cache 65 W İşlemci Tray seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana...
  5. W

DDR5 İÇİN PARÇA TAVSIYESİ

Arkadaşlar merhaba, kasamdaki eski ddr4 anakartımı , işlemcimi, ramleri ve SSD yi sattım. Şimdi de tekrar dan DDR5 olarak (AMD tercihim) anakart, işlemci , ram ve Gen 4 SSD olacak şekilde toplamak istiyorum. Kasa , güç kaynağı ve ekran kartım mevcut. İşlemci maksimum 7600x alabilirim, anakart...
  6. W

Ram Uyumsuzluğu Yardım

Merhaba, Kasamda daha önceden alıp kullanmakta olduğum XPG D41 4133 MHz 2x8 16 GB CL19-23-23 RAM'ler i yükseltme yapmak adına XPG DG60 4133MHz 2x8 CL19-23-23 RAM'ler aldım. Kasaya taktığımda kasa en başta açılmıyor ve BIOS'u sıfırlayıp RAM'leri 2666MHz düzeyine getiriyor ve o şekilde kasa...
  7. W

Yardım RTX 3060 EKRAN KARTI RGB RENK DEĞİŞİMİ İÇİN YARDIM LAZIM

Merhaba arkadaşlar, Asus dual series Rtx 3060 V2 ekran kartı aldım . Üzerindeki RGB hiçbir şekilde renk değiştirmiyor. Anakartımda Asus Rog Strix B550-F Gaming Wifi. Armory Create uygulamasını da yükledim fakat orda anakart ve ramlerdeki RGB ler dışında hiçbiri görünmüyor. Bu konuda bilgi...
Geri