Arama sonuçları: *

1. N

Yardım Monitör 1 Hz ve çözünürlük değişmiyor

Arkadaşlar lütfen yardım edin PC ye format attım ve driver booster ile sürücüleri kurdum fakat monitör 1 Hz ve çözünürlük değiştirmiyor ddu ile ekran kartını kaldırdım driver booster görmedi elle kurdum yine 1 Hz ne yapmam lazım lütfen yardım edin
  2. N

Scamleniyor muyum yoksa tehlikede miyim ?

merhaba arkadaşlar bana salı günü bir mail maili yeni gördüm çünkü spam kutuma düşmüş 48 saati geçti yani ve tehlikede miyim bilmiyorum bana yardım edin. Not: adam şifremi doğru bildi o yüzden biraz korktum bilgisayarda kaspersky var ve hiç bir tehdit uyarısı vermedi. Telefonum yurt dışı sadece...
  3. N

ŞOK'tan alınan Viewsonic monitör ghosting mi yapıyor? ve ölü piksel varmı

Merhabalar arkadaşlar ben bir monitör aldım ve markası viewsonic şok marketten aldım bir tane ölü piksel var galiba ama sadece kırmızı renkte yanmıyor ve ufo testi yapıyorum ghostink var sanırsam ghosting bir sıkıntı yaratır mı ? bu omni nin yazısı olan foto daki ölü piksel dün vardı bugün yok...
  4. N

Yardım Şok Market'ten alınan ViewSonic 23.8 VX2418C monitörde ölü piksel var

Merhaba Şok Market'ten ViewSonic 23.8 VX2418C marka monitör aldım ve monitörde ölü piksel çıktı. Ürünü teslim almadım ve iadesini istedim iadem kabul olur mu ve ne gibi sıkıntılarla karşılaşırım? İki adet ölüpiksel var. Birisi sadece kırmızıda belli diğeri tüm renklerde (resimleri paylaşacağım...
  5. N

İos Ci̇hazdan Xi̇aomi̇ Ci̇haza Whatsapp Aktarimi

Merhabalar iphone 7 cihazımdan xiaomi poco x3GT (redmi note 10 pro) cihazıma whatsapp mesajlarımı geçirmek istiyorum bunu için ücretsiz bir yöntem varmıdır acaba type-c - lightning kablo olayını denedim fakat telefon yedeği ve whatsappı görmedi
Geri