Arama sonuçları: *

• Users: Ali142
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Anker soundcore life q30'da dip ses sorunu var mı?

Arkadaşlar ben normalde anker soundcore q10i kullanıyorum ve dip ses sorunu var YouTube da felan birşeyler izlerken canımı sıkıyor. Şimdi yükseltip q30 almak istiyorum eğer kullanan biri varsa lütfen söyleyebilir mi q30 modelinde dip ses sorunu var mı?
  2. A

Logitech g733 bu paraya değer mi?

Arkadaşlar bu paraya değer mi sizce? Bana çok pahalı geldi. Bu kadar pahalı olmasının sebebi de sanırım beyazının çok satılması ve stoklarının azalması diye düşünüyorum. Tasarımı çok hoş bu arada. Logitech g733 kda version...
  3. A

Çözüldü✓ ASUS ROG STRIX SCOPE TKL vs SteelSeries Apex 5 hangisi daha iyidir?

Arkadaşlar ikisinden birini almayı düşünüyorum Asus tasarım olarak çok şık duruyor ama hangisini almak daha mantıklı hangisi daha iyidir? ASUS ROG STRIX SCOPE TKL ROG NX Red Beyaz RGB Mekanik Gaming Klavye...
  4. A

Lenovo IdeaPad Gaming 3 vs ACER Nitro 5 hangisini almak daha mantıklı?

Arkadaşlar ikisinden birini almayı düşünüyorum. Aldığımda 8gb ram ekleyeceğim. Hangisini alsam daha iyidir acerin soğutmasını pek bilmiyorum bu yeni kasasıymış bilgilendirirseniz sevinirim. Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6...
  5. A

Hem yazılım,hem oyun için bu üç modelden hangisi alınır, neden?Linkleri bıraktım.

Hem yazılım hem oyun için hangisi daha mantıklıdır? ASUS ROG STRIX G15...
Geri