Arama sonuçları: *

• Users: SrcnAydn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SrcnAydn

Yardım Yeni ssd alacağım yardımm

Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımda 500 gb m2 ssd alanı dolduğu için yeni ssd önerisine ihtiyacım var. ek’li resimde anakart ve m2 ssd bilgisi mevcut sanırım m2 ssd yuvası sadece bir tane var oda üzerinde takılı olan büyük resim olarakta ekledim almam gereken ssd hakkında bilgi verir misiniz...
  2. SrcnAydn

Yardımm Bilgisyarım verimli çalışıyor mu?

Arkadaşlar merhaba 1 yıl öncesine kadar en son 10 yıl önce bilgisayar kullanıp oyun oynamıştım. 1 yıl öncesinde resimlerde özellikleri bulunan bilgisayarı aldım (modart) sistemiydi. Zaman geçtikçe donanım olarak sürekli değişen bir şeyler olduğu için şu an verimli çalışıp çalışmadığına yada...
  3. SrcnAydn

Yardım Klavye ve kulaklık önerisi

Arkadaşlar merhaba, Cs,valorant,Marvel tarzı oyunlar için 2000/2500 civarı kulaklık ve aynı fiyat bandına yakın klavye alacağım kablosuz olursa daha iyi olur fiyat aşağı yukarı 300/500 tl oynarsa onlarıda değerlendirebilirim önerileriniz varsa desteğinizi bekliyorum. Ek’teki gibi geniş klavye...
  4. SrcnAydn

Yardım Ek modem bağlama yardımmm

Arkadaşlar merhaba Tv+ kullandığım için modem televizyonun alt kısmında bende bilgisayar için ek internet kablosu çektim. Arka odalarda Wi-Fi çok çekmediği için. İnternet kablosunu bilgisayara bağlamadan önce araya 1 modem koysam sonra bilgisayara ordan çıkış alsam olur mu çekmeyen odalarda...
  5. SrcnAydn

Çözüldü✓ Hp marka mouse çalışmıyor

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 ay önce aldığım kablosuz hp marka mouse açıldığı anda ışık yanıyor tekrar sönüyor pilini değiştirdim bilgisayarı tekrar başlattım değişen bir şey yok daha önce bu tarz problemle karşılaşan veya çözümü bilen arkadaşlardan yardım istiyorum teşekkürler.
Geri