Arama sonuçları: *

• Users: DeathPit
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Ajazz aj159 pro için skatez önerisi

Valorant için speed skatez istiyorumda çok fazla seçenek var bilen biri için iyi hızlı bi skatez önerisi yapabilir mi ?
  2. D

Goodbydpi la discorda şuanda giremiyorum

Normalde goodbydpi i açtığımda sorunsuz girebilirken dünden beri hiçbir türlü giremiyorum telefonlada wi fi için dns i 1.1.1.1 yapıp uğraşmadan girebiliyordum şuan o da olmuyor ama arkadaşım goodbydpi a bir şeyi değiştirmeden girmeye devam ediyor yardımcı olabilir misiniz ?
  3. D

Tiktok yayınında Fps im 180 den düşmüyor ama kasma oluyor

İşlemcim ryzen 7 3700x tiktokta valorant yayını açtığımda fps im 180 lerden aşağı düşmüyor ama hissedilir bir kasma oluyor low fps le alakalı bir şey mi live studio optimizasyonu kötü zaten biliyorumda düzeltmenin bir yolu var mı ?
  4. D

Aula f87pro klavye alınır mı ?

https://www.trendyol.com/aula/f87-pro-mekanik-rgb-tkl-graywood-v4-switch-kablosuz-makrolu-hot-swap-turkce-q-klavye-buz-mavisi-p-995670477?merchantId=252249&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme bu...
  5. D

Valorant için mousepad önerisi

https://www.trendyol.com/porge/tiger-special-edition-480x400x4-mm-e-spor-oyuncu-mouse-pad-yikanabilir-mouse-pad-p-755429680?boutiqueId=61&merchantId=167421 Bu mousepadi gördüm iyi midir valorant için.
  6. D

Ekran Kartının Hotspot değeri neden bu kadar yüksek

Ekran kartını aldığım kişi 2 ay önce termal macununu kendi değişmiş sıkıntı yaratıcak akdar yüksek olmadığı için sorun görmedim bende şuan ama dengeli olabilmesi için ne yapmam gerek bu işle uğraşan bilen biri cevap verirse sevinirim.
  7. D

Islemcinin pinine termal macun gelmis nasil temizlemeliyim

Bugun elden islemci almaya gittim ve alirken inceledigimde de pin kismina cok ufak bi termal macun bulasmis kullanirken hicbir sorun olmadigini soyledi ilana koydugu gorselde de zaten yoktu o kisim muhtemelen cikarirken oldu dedi bende tamam ben temizlerim diyip aldim eve gidince nasil...
  8. D

Ryzen 5 5500 işlemcinin ikinci elde ederi ne kadardır

Şuan am4 işlemcilerde piyasada gereksiz bi uçukluk var yani daha bi kaç haf önce ryzen 5 5600 fiyatına şuan ryzen 5 5500 için o fiyata düşemem diyo piyasayı böyle yükselten fırsatçılarada ekmek çıkartıp kaymak sürmek istemiyorum ancak şuan ekran kartı aldım rx6600 ama işlemcim ryzen 5 1600x...
  9. D

4060 li ryzen 5600 lu kasa ne kadar eder

Sistemin icerigi ss te gosterdigim gibi sizce 25k eder mi ?
  10. D

Rtx 2060 mi gtx 1080 mi

İki ekran karti arasinda kaldim ya daha onceki ekran kartimi aldigim kisiden rog strix gtx 1080 alabilirim 6k ya satiyor suanda ya da yarina elden rtx 2060 6gb modelini 5k ya alabilirim. Sicaklik degerleri biraz yuksek bir rtx 2060 kendisi bakim yapmamis ben yaptirabilirim furmark degerlerinide...
  11. D

Ryzen 5 1600x ten ryzen 5 3600 e geçmek mantıklı mı ?

Bende şuan ryzen 5 1600x işlemci var valorantta 150-200 civarı fpsler alıyorum monitorum 240hz en azından 240fps altına düşmemek adına işlemci arttırmayı düşünüyordumda şuanda da ikinci elde stok fanlı haliyle 3600 işlemci buldum 2500tl ye yani araştırıp duruyorum ancak çok uçuk kaçık olmadan...
  12. D

Şahsıma WhatsApp üzerinden ağır hakaret edildi kişiden nasıl şikayetçi olurum ?

Ben ikinci el ekran kartı almak için birisiyle anlaştım belirttiği konuma gittiğimde belirttiği gibi bir dükkanı olmadığınıda gördüm sadece boş bir ara sokak satıcıya yazıp aradım durdum bana geri dönüş yapmadı aramaya devam edince şuan müsait değilim yazdı bende 1 saattir yolda olduğumu yarım...
  13. D

1.5-2k civarı oyuncu kulaklığı önerisi

Kulaklık almayı düşünüyoruzda bütçe 1.5-2k civarı kalitesine göre belki biraz daha çıkabilir bütçe.
  14. D

1.5k ya boş gaming kasa önerisi

Kasam eski tip sesli kasa olduğu için yenilemeyi düşünüyorum sessiz çalışcak ve birazda güzel gözükecek ortalama bir kasa öneriniz olursa 1.5k civarına çok güzel olur
  15. D

Gigabyte A320m anakarta ryzen 5 5600 işlemci olur mu ?

ryzen 5 1600x işlemcim var yükseltmeyi düşünüyorum ryzen 5 5600 uyguna bulursam alabilirim ikinci elden anakartıma uygun olu8r mu elime para geçince tabi yükseltmeyi düşünüyorum ama sorun yaratıcak kadar bir şey olmaz di mi ?
  16. D

5000 TL ye RTX 2070 iyi mi

Suanki piyasaya gore gayet iyi bi fiyat oldugunu biliyorumda sizde bi kontrol edin istedim nasil alinir mi
  17. D

Sistemim aşağı yukarı ne kadar eder sizce

Zaten eski ve zamanında param yok diye biraz derme çatma toplamak zorunda olduğum bi sistem olduğu için fiyatı düşük tutmakta fayda var tabi biliyorum. Gigabyte A320M-H anakart Ryzen 5 1600x işlemci (AM3 fana ayak alıp uydurmuştum) Rx 570 4gb (3 ay mining çıkışlı olarak aldığım için normal...
  18. D

Monitörümde ki ışık süzmeleri normal mi?

Siyah ekranda mor kısımlar gözükmüyor ancak sağ ve soldaki beyaz ışığımsı kısımlar gözüküyor bu normal mi? Monitörü daha yeni aldımda duruma göre iade ya da değişim talep edeceğim. James Donkey r40 modeli VA panel
  19. D

Çözüldü✓ James Donkey monitor alınır mı

https://ty.gl/wtbqmggmci87h Bu fiyata şuan dengi yok sanırım kağıt üstünde varsa önerilerede açığım ama şuan bunu almayı düşünüyorum kuponla beraber 3800TL ye geliyo siz ne düşünüyorsunuz.
  20. D

Ajazz Aj159 pro mouse şarj standı çalışmıyor

Ajazz Aj159 pro mouse almıştı 8k hz alıcı hemde manyetik şarj standını şarj etmek için kullandım ama çalışmıyor ne yapabilirim neredeyse 2 saat bekletmiştim ama hiç şarj olmadı kablosuyla şarj etmek zorunda kaldım sorunu çözmenin bir yolu var mı ?
Geri