Arama sonuçları: *

• Users: Onurology
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Onurology

Hogwarts Legacy Türkçe Yama

Arkadaşlar merhaba, Hogwarts Legacy için güvenilir Türkçe yama nerden indirebillirim? Ve Türkçe yamayı kurmam için bir rehber video var mı?
  2. Onurology

1000-1500 TL arası kablosuz mouse önerisi

Arkadaşlar merhaba, min. 1000 max. 1500 TL arası önerebileceğiniz kablosuz mouseları söyleyebilir misiniz?
  3. Onurology

Hangi mouse'u tercih etmeliyim?

Arkadaşlar merhaba, bu fiyat aralıklarında mouse arayışındayım. Bulup kararsız kaldığım mouselar bunlar. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Genellikle cs oynuyorum ve claws tutuş yapıyorum. 1-...
  4. Onurology

SteelSeries Prime+ Plus Rgb Optik Fps Gaming Oyuncu Mouse Alınır Mı?

Arkadaşlar merhaba, Trendyol'da indirimde olan bir mouse ile karşılaştım https://www.trendyol.com/steelseries/prime-plus-rgb-optik-fps-gaming-oyuncu-mouse-p-117597078 . Sizce alınabilir bir mouse mu? Bir kaç gün önce yorumlarına güvenerek Claw's Venator kablosuz mouse aldım, pişman oldum. (...
  5. Onurology

Çözüldü✓ Klavyemdeki gösterge ışığının sönmemesi

Arkadaşlar merhaba, Rampage Enigma 75 klavye aldım. Klavyede bir sıkıntı yok kullanıyorum. Fakat bir noktada takıldım, gösterge ışıklarının 3. ışık ne anlama geliyor acaba? Bir türlü söndüremedim. 1. Işık: Caps Lock 2. Windows tuş kilidi. 3. nedir bilemedim. Bilen arkadaşlar varsa söyleyebilir...
  6. Onurology

Gamepower Lyra RGB 60M Klavye Alınır mı?

Arkadaşlar merhaba, mekanik bir klavye almak istiyorum. Internetten baktığım kadarıyla en fiyat / performans Gamepower Lyra RGB 60M modeline denk geldim. Sizce alınabilir ölçüde bir klavye mi? Kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi? Ve hangi switch türünü tercih etmeliyim kırmızı mı...
  7. Onurology

Arabacılar Bakabilir mi?

Arkadaslar merhaba, gecenlerde aracimin tekerlek iclerini kontrol ederken kirik bir parcayla karsilastim. Muhtemelen araci aldigimda vardi ben fark etmedim. Bu plastik parcanin tam olarak ismi ve işlevi nedir?
  8. Onurology

1000 TL Civarı Klavye Önerisi

Arkadaşlar merhaba, 1000 TL bantlarında bir klavye arıyorum. F/P diyebileceğimiz türden, mümkünse mavi switch klavye önerilerinizi alabilir miyim?
  9. Onurology

F/P Soundbar Önerisi

Merhaba arkadaşlar, masaüstü bilgisayarım için monitörün altına koymalık f/p diyebilecegimiz turden soundbar önerebilir misiniz?
  10. Onurology

Solo Sea of Thieves.

Merhaba arkadaşlar, ne zamandır Sea of Thieves oynamak istiyorum fakat genellikle solo oynadığım için almak konusunda tereddütteyim. Tek kişi oynayabilir miyim?
  11. Onurology

Insaat Islerinden Anlayanlar Bakabilir mi?

Arkadaslar merhaba, son gunlerde malum ulkenin bir cok ili salim salim sallaniyor. Bundan dolayi yapilan insaatlar, yapilar surekli ilgimi cekiyor. Gorselde gostermis oldugum insaat temelinde 2 ayri temelden biraz daha derin olusum var. Bunu neyden dolayi yapiyorlar ilk kez goruyorum da. Bilen...
  12. Onurology

Steam'de Satış Yapamıyorum

Arkadaşlar merhaba şöyle bir sorum olacak. Steam'de CS'den düşürdüğüm kasaları satmak istiyorum. Kimi kasaları satıyorum fakat kimisini en düşük fiyatlı koymama rağmen hiçbir şekilde satamıyorum. Listeye giriyor fakat başka kullanıcılar çekmiyor. (Benim koyduğumdan daha yüksek fiyatlı olanları...
  13. Onurology

Steam İndirimleri Ne Zaman?

Merhaba arkadaşlar, en yakın tarihli steam indirimleri ne zaman olur? Sağlam indirimler diyebileceğimiz türden.
  14. Onurology

Mikrofon Önerilerinizi Alabilir Miyim?

Merhaba arkadaşlar F/P diyebileceğimiz mikrofon önerilerinizi veya kullanmakta olduğunuz mikrofon önerilerinizi alabilir miyim?
  15. Onurology

Ortalama Mikrofon Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, fazla kalite beklemeden sesimi iletecek kadar ortalama bir mikrofon arıyorum önerilerinizi alabilir miyim?
  16. Onurology

DC Açıkken Diğer Sesleri Duyamıyorum

Merhaba arkadaşlar, Anker Soundcore LifeQ10 model bluetooth kulaklık kullanıyorum. Sorun şu ki; tek başımayken kulaklıkta her hangi bir sıkıntı yok. Müzik dinlerken oyun oynarken gayet iyi. Gel gelelim ki mikrofon ve kulaklıkları aynı anda kullanmak istediğimde birinden feragat etmem gerekiyor...
  17. Onurology

Çözüldü✓ SSD'yi Kasaya Oturtamıyorum

Merhaba arkadaslar 2.5 Inc sata ssd aldim tum baglantilarini yaptim fakat ssdyi kasaya oturtamiyorum. Uste takmaya calistigim vida bir turlu oturmuyor boşa donuyor.Tam olarak nasil oturtacagimi bilen arkadaslar yardimci olabilirler mi? Kasa Thermaltake Versa T25.
  18. Onurology

Sata ssd ihtiyacım için kioxia

Merhaba arkadaslar bir sata ssd'ye ihtiyacım var. Indirimdeyken şu ssd alinabilir mi? https://ty.gl/ryu0kiy2lq
  19. Onurology

Sata MLD SSD Alinir mi?

Merhaba arkadaslar. Bir Sata Ssd ihtiyacım var. MLD ssd daha önce hiç kullanmadım sizce nasıldır? https://www.itopya.com/mld-480gb-m200-sata-30-25-ssd-560mb-okuma-520mb-yazma_u20048
  20. Onurology

Bilgisayar kendiliğinden uyku modundan uyanıyor

Arkadaşlar bilgisayarı bazen uyku moduna alıyorum bir süre sonra kasa kendiliğinden çalışmaya başlıyor. Monitör açılmıyor ama sadece kasa çalışıyor. Daha sonra elle müdahale ettiğimde monitöre görüntü geliyor. Kasanın kendiliğinden uyanmasının sebebi nedir? Tüm programlar vs kapalı.
Geri