Arama sonuçları: *

• Users: alihanbkn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

RDR2 mod kurulumu için destek!

Arkadaşlar rdr2 de W.E.R.O (Western Euphoria Ragdoll Overhaul modunu kurmak istiyorum daha doğrusu kan, parçalanma gibi geliştirilmiş fizikleri kurmak istiyorum ancak bununla ilgili detaylı açıklayıcı bir video bulamadım Bu konuda videolu anlatım ile yardımcı olabilecek varsa minnettar olurum...
  2. A

Red Dead Redemption 2 görev ilerlemesi

Arkadaşlar rdr2 oynamak istedim ingilizcem yok yama da kurmadım oyuna şu an belli bir yere kadar geldikten sonra hikaye tıkandı gibi yani illa yapmam gereken bir şey var da ne yapacağımı bilmiyorum bi aydınlatın size zahmet
  3. A

Scum Rehberi (Bilgi paylaşım)

Arkadaşlar Scum'a yeni başladım ve şu an serverda yalnız takılıyorum sorunum silahları nasıl otomatik moda alabiliriz bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim ayrıca işe yarar konsol kodlarını da verebilirsiniz
  4. A

Gta V düşük fps sorunu

Arkadaşlar rx6700xt 16gb 3200mhz ram M2 ssd 2100 1700 Asus prime b550 plus Ryzen 5600x Bu sistemle gta v oynuyorum ama 70 fps civarında oynatıyor oyunu saçma şekilde çünkü daha önce 140fps civarı oynayabiliyordum ve grafiklerim high ayarlarda o zaman da öyleydi advance graphics kiskina...
  5. A

Steelseries nova3 ve arctic 5 arasında kaldım

Arkadaşlar steelseries arctic 5 ve nova 3 arasında kaldım bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi hangisi daha iyi hangisini almalıyım ses olarak ve mikrofon olarak bakıyorum sadece olaya rahatlık tasarım konfor göz ardı edilerek cevap verirseniz sevinirim
  6. A

Pubg de wattman hatası sonrası donma kasma

Arkadaşlar herkese iyi forumlar ben dün gameloop emülatöründen bir ps2 oyunu iso dosyasını çalıştırmak istedim ancak kısa bi süre donma :( işareti ve bi kaç şey yazan bi mavi ekran verip kapandı yeniden açıldı bilgisayar ve amd adrenalin uygulamasından wattman diye bir bildirim geldi dünden beri...
  7. A

Toplamış olduğum sistem parçaları uyumlu mu? İlk sistemim

Arkadaşlar herkese iyi forumlar 24 yaşımda olmama rağmen ilk bilgisayarımı alacağım :) Ve sürekli sistem toplama videolarını izlemek sistemi kendim toplamam gerektiği düşüncesini verdi aslında çok bir bilgim de yok ama kendim toplamak içime sindi sizlere sormak istediğim topladığım sistem...
Geri