Arama sonuçları: *

• Users: Grimper
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Yardım Gamepower calypso Blue Switch bilek desteği çıkarma

gamepower calypso blue switch markalı klavyenin bilek desteğini çıkarmak istiyorum araştırdım ama bulamadım bunu yapmak mümkün müdür ? Henüz klavyeyi yeni satın aldım elime ulaştığı zaman kontrol edeceğim ama bilen birisi varsa ve yardımcı olabilirse daha iyi olur.
  2. G

Öneri 750 TL lik Klavye önerisi

Donanım arşivinin çekmiş olduğu GamePower Calypso blue switch markalı klavyeyi almayı düşünüyorum, baya hoşuma gitti kullanan çoğu kişi sorun yok ama marka kronik arızalı bir marka diyorlar kullanan kişiler var mıdır ? Sizce almalı mıyım ? Bütcem 750 TL
  3. G

Çözüldü✓ 20 bin TL Bütçe ile Az ısınan laptop Önerisi

Bir dostum max 20 bin tl harcayabileceğini ve bu fiyata güzel bir laptop bulup bulamayacağını bana sordu bende piyasa araştırması yaptıktan sonra aklıma bir çok soru takıldı. Bu konuyu buraya taşıyarak buradaki bilgili kişilerden destek almanın daha iyi olabileceği kanaatine vardım, Önermeyi...
  4. G

Çözüldü✓ Kasa ön kapağı açık olsa çok tozlanır mı ?

Frisby 9330g kasa kullanıyorum bütün fanlar dışarı hava üflüyor fakat işlemcim oyunlarda 85 90 derecelere kadar çıkıyor stok fan kullanıyorum ryzen5 5500. Asıl merak ettiğim şudur bilgisayarimi kullanırken ön kapağı çıkartsam çok tozlanir mı ? Sadede oyun oynarken çıkartip pc kapalıyken geri...
  5. G

Öneri Ryzen 5 5500 Soğutucu tavsiyeleriniz nedir ?

https://www.smacsepet.com/frisby-fc-9330g-600w-80-siyah-dual-ring-rgb-fan-mid-tower = Kasamın Modeli B450M PRO-M2 MAX =ANAKART MSİ 2060 = Ekran Kartım Bu şekilde bir sistem kullanıyorum kasam yüzünden işlemci derecelerim 85-90 arası seyir ediyor (stock fan) Artic freezer 34 esport duo almayı...
  6. G

Çözüldü✓ Arctic freezer 34 esports duo bu kasaya sığar mı?

Frisby FC-9330G 600W Kasa kullanıyorum "Kasa linki ektedir." (https://www.incehesap.com/frisby-fc-9330g-600w-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-48323/) ryzen 5 5500 işlemcim var ve stok fan gerçekten hiç bir şekilde yetmiyor 80 derecenin altını çok zor görüyorum rdr2 gta5 gibi ağır oyunlarda çok...
Geri