Arama sonuçları: *

• Users: orcun38
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Bilgisayar kendiliğinden kapanıp açılıyor

Merhabalar ben bilgisayardan anlamıyorum bir bilgisayarım var 1 buçuk yıl önce falan almıştım. İçini hiç temizlememiştim. Geçen anlık kapanıp kendiliğinden açılma yapmaya başladı. Bende açtım içini temizledim. Temizledikten sonra oyun oynuyordum Alt Tab atıp tarayıcıya girdiğimde açılıp kapanma...
  2. O

Redmi Note 11 Pro oyunlarda ekran takılı kalıyor

Xiaomi Redmi Note 11 Pro telefon aldım ikinci el. Telefonda PUBG oynarken araba sürerken yön tuşu takılı kalıyor. Pes oynarken de şut tuşuna basınca basılı kalıyor ama klavyede falan takılma donma olmuyor. Sadece bu iki oyunda fark ettim böyle bir sorun olduğunu başka oyunlarda var mı...
  3. O

rtx 3060 oc 8gb mı rx6650 xt mi

Arkadaşlar bilgisayardan pek fazla anlamıyorum bu ikisinden hangisi daha iyi https://www.gaming.gen.tr/urun/300482/mantis-3060-amd-ryzen-5-5500-asus-dual-geforce-rtx-3060-oc-8gb-white-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/...
  4. O

15 bine hazır sistem önerir misiniz?

Bilgisayardan anlamam 15 bin liradan yukarı çıkamıyorum malesef bu fiyata en fazla ne alabilirim?
  5. O

İnternet ve Mağaza arasındaki fark

Herhangi bir teknoloji mağazasından hazır kasa alınır mı internetteki satıcılardan çok daha pahalıyamı satarlar f/p sistemler varmıdır uygun fiyata yoksa internetten almak her türlü daha mı karlı
  6. O

Evkurdan taksitle telefon alınır mı

Evkurdan taksitle telefon almayı düşünüyorum sırf elden taksit yapabilirim diye başka alternatif yollar düşündüm ama bulamadım kredi kartıda yok sizce ne yapabilirim Turkcellde Faturaya yansıtıp taksit oluyor mu bir yardımcı olursanız sevinirim sağolun
  7. O

Öneri Bu All in one alınır mı ve oyun oynatırmı lütfen cevap verin

Media Markta gördüm laptoplara bakıyordum bu ilgimi çekti alınır mı yoksa hazır sistemmi bekleyim 15k bütçem var ama 17kya kadar çıkarabilirim
  8. O

8gb ram 512 GB SSD li Acer Laptop

12.5k ya Alınır mı? ve ne için kullanılabilir oyun falan oynatırmı gta5 valorant MC vs. Laptop bu...
  9. O

Bu Laptop Bana Oyun Oynatır Mı?

10. O

Uygun PC önerisi

Uygun fiyatlı bir bilgisayar lazım oyun oynamak istiyorum ama çokta cep yakmasın valorant gibi oyunları normal düzeyde oynayabileceğim bir bilgisayar öneririm
Geri