Arama sonuçları: *

1. CemreKusdemir

M2 SSD VS ANAKART UYUMU OLUR MU?

Alacağım M2 SSD ...
  2. CemreKusdemir

Yardım M2 SSD ÖNERİSİ LAZIM!

Herkese selam! 7 senelik harddisk kullanımından sonra ssd'e geçmeye karar verdim. (Evet geç oldu biliyorum.) Sistemim : 3060Ti Ekran kartı Ryzen 5 3600X Gigabyte B450M H 16 GB RAM 3200 MHZ Şu sisteme yakışacak bir ssd var mıdır acaba? Hiç anlamıyorum bu konuları. 500 GB ve üstü olabilir. <3...
  3. CemreKusdemir

Yardım Stuck pixel veya ölü piksel?

Geçen hafta aldığım monitörde dün şöyle bir şey belirdi sanırım stuck pixel emin olamadım. Beyaz alanda belli olmuyor. Bunu geçirme yöntemi var mı acaba? ☺️ Program falan denedim işe yaramadı. Teknik servis ilgilenmez diye düşünüyorum. Ama çok rahatsız ediyor..
  4. CemreKusdemir

Çözüldü✓ 2 Monitör arasında kaldım. Sizce Hangisi?

Geçen gün konu açmıştım. Monitör öneriniz için teşekkür ederim. Şimdi 2 Monitör arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Genelde FPS oyunları oynuyorum ve tasarım yapıyorum. 1. Monitör 2K 165 HZ ...
  5. CemreKusdemir

Manipülasyon Çalışmalarım Photoshop

Hocam herkese selam aranızda grafik tasarım ile ilgilenen var mı bilmiyorum ama bir kaç manipülasyon çalışmamı sizlere göstermek istiyorum.
  6. CemreKusdemir

Yardım 2K 165Hz IPS Monitör Tavsiyesi Arıyorum.

Merhaba arkadaşlar. Sistemim için tek eksik kalan parça sanırım şuan Monitör. 7 senelik samsung 21 inç 60hz monitör kullanıyorum. Değişim vakti geldiğini düşündüm. Genellikle FPS oyunları oynadığım için 2K 165hz monitörün bana iyi gideceğini düşünüyorum. Bu konular hakkında pek fazla bilgim...
Geri