Arama sonuçları: *

• Users: Errors
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Yazılımda Semboller Ve Işaretler Neden Kullanılır?

Sıfırdan yazılım öğren isimli bir kurs aldım fakat eğitmen yazdığı kodlara parantez, noktalı virgül gibi şeyler ekliyor ve nedenini hiçbir şekilde söylemiyor. Biz mi tahmin edeceğiz bunu? Hocanın yazdıklarını anlamaya çalışıp ben de uyguluyorum ama bu semboller vs hiç kafamda oturmuyor. Acaba...
  2. E

App inventor 2 güncel kurs önerisi

30 haziranda bir sınava gireceğim ve minimum 80 almam lazım. Udemy gibi yerlerde kurslar var ama güncel değil ve bazı konular eksik. Btk akademi de aynı şekilde. Benim buradaki asıl sorum değişken vs nedir, if else givi kavramları bilmiyorum. 25 günüm var sıkı bir şekilde çalışıp 80 almam...
  3. E

Web tasarım kurs önerisi

Merhabalar ilgi alanım web üzerine, bu alanda da uzmanlaşmak istiyorum önerdiğiniz eğitmen/kurs var mı? Ben bunu buldum fakat iyi midir daha önce buradan çalışan oldu mu bilmiyorum. hem eğitmen hem de kurs içeriğini değerlendirir misiniz, teşekkürler...
  4. E

s24 ultra alınır mı?

Android tarafında samsung başı çekiyor ben de s24 ultra almayı düşünüyorum fakat bir yandan da 62 63k vermek istemiyorum, yurt dışı olarak 28k civarına bulabiliyorum 12/256 versiyonunu. şu an almış olsam kafadan 16 17 ay kullanabiliyorum ama sonrasında kayıt sorunu yaşar mıyım bilmiyorum bu da...
  5. E

lenovo legion 5 alnır mı?

ryzen 7 4800h 16gb ram rtx 2060 ekran kartı 2. el 6 ay garantisi var sizce alınır mı ? herhangi bi problemi yok dedi kozmetiği 8/10 alırmış 12k dedi bana baya uygun geldi siz ne dersiniz dostlar?
  6. E

15k bütceye laptop önerileri?

kardesıme alacağım fakat bi türlü karar veremedım. indirimli olan üst düzey alabileceğim bi laptop önerir misiniz? teşekkürler!
Geri