Arama sonuçları: *

1. D

PC açılmama problemi

Arkadaşlar eski kasamı yeni bir kasayla değiştirmek için bir kasa aldım ve içine parçaları koydum. Ama basınca fanlarda bir saniyelik egb ışık yandı döndü ve söndü. Eski kasaya montaj yaptım ama yine aynısı oldu. Psu değiştirdim ancak yine. 2 psu dada bazen açılıyor sorunsuzca bazen öldürsen...
  2. D

Uzay montaj ve kasada kafasına göre açılan pc

Arkadaşlar eski kasamı yeni bir kasayla değiştirmek için bir kasa aldım ve içine parçaları koydum. Ama basınca fanlarda bir saniyelik egb ışık yandı döndü ve söndü. Eski kasaya montaj yaptım ama yine aynısı oldu. Psu değiştirdim ancak yine. 2 psu dada bazen açılıyor sorunsuzca bazen öldürsen...
  3. D

Ryzen 5 3600 pinlerde termal macun bulaştı

Dostlar işlemcinin üzerine 1 hafta önce termal macun bulaştı, büyük kısmını temizledim kalanınıda kurusun diye bırakmıştım ama yakın zamanda takmam gerekli, işlemcinin fotoğrafını atamayacağım ama şunu soruyorum düz bir sıra halinde 3 ila 4 pinin zeminine termal macun bulaşırsa bu sıkıntı olur...
  4. D

Ekran kartında displayport yuvası kırık

Ekran kartında displayport yuvası kırık olan bir monitörü capture card aracılığıyla bir ucunu displayporta diğer ucunu usb ile bilgisayara bağlasak görüntü alabilir miyiz
  5. D

DisplayPort'lu monitörü usb ile bağlamak

Arkadaşlar DisplayPortu kırık olan bir ekran kartına displayport ile bağlantı yapılamayacağı için bir capture cardın altına display p. bağlasak diğer ucu usb onu kasabıb önüne taksak bu şekilde görüntü alınabilir mi?
  6. D

Usb ses cihazları kullanılamıyor

Dostlar hiçbir şekilde ses cihazları kamera veya mikrofon bilgisayarda kullanılamıyor. Jaklı ses cihazları takınca sıkıntı olmazken usb li üstelik sürücü gerektirmeyen bir ses cihazı bağlandığında cihaz kullanılamıyor. Bunun tam çözümü nedir?
  7. D

Sürücüsü olmayan mikrofon ve kulaklık için sürücü kullanılamıyor diyor

Kulaklık ve mikrofonda sürücü olmadan tak çalıştır ancak Windows bunları takınca sürücü kullanılamıyor diyor. Çok denedim hatta denetim masasından bile baktım olmuyor.
  8. D

Monitöre görüntü gelmiyor

GamingGenTr'den aldığım bilgisayarda dönüştürücü kullanıyorum lakin bir sorun oldu ve bilgisayardan görüntü gelmiyor. Dönüştürücüyü değiştirdim lâkin halen sorun aynı. Sorun anakartta olabilir ama bilmiyorum, yardımcılarınızı bekliyorum.
  9. D

Anakartta sorun olabilir mi?

Bilgisayarda dönüştürücü kullanıyorum, GamingGenTr'den aldım bilgisayarı lakin artık görüntü gelmiyor. Bana dönüştürücüyü değiştirin dediler yaptım lâkin hala sorun çözülmedi. Büyük ihtimalle sorun anakartta. Yardımcı olursanız sevinirim
  10. D

Klavye çalışmıyor ne yapabilirim

Klavye RGB eski bilgisayara bağlayınca sorunsuz çalışan klavye şuan ki klavyede hiç tepki vermiyor. Ancak mouse kulaklık vs... Sorunsuz çalışıyor. Nedeni ne acaba?
  11. D

Ekrana görüntü gelmiyor

Bilgisayara kesinlikle monitöre görüntü gelmiyor. Televizyona da taktım ancak görüntü gelmiyor. Aldığım yere mail attım gereken testler yapıldı ve kırık parçalar değiştirildi diyor lakin kırık parça yoktu. Klavyeyi bilgisayara bağladığımda renkleri çalışmıyor ancak mouse ve kulaklık çalışıyor...
  12. D

Pc monitöre görüntü gelmiyor

Bilgisayara kesinlikle monitöre görüntü gelmiyor. Televizyona da taktım ancak görüntü gelmiyor. Aldığım yere mail attım gereken testler yapıldı ve kırık parçalar değiştirildi diyor lakin kırık parça yoktu. Klavyeyi bilgisayara bağladığımda renkleri çalışmıyor ancak mouse ve kulaklık çalışıyor...
  13. D

Kasa çok sesli çalışıyor ve görüntü gelmiyor.

Anakart Asus Prime A320 MK, normalde ara sıra yanıp sönen anakartın turuncu ışığı sürekli yanıyor ancak sönmüyor. Ve aynı şekilde ekran kartının ışığıda öyle. Monitöre kesinlikle görüntü gelmiyor. Klavye ışıklı ancak monitöre görüntü gelmediği için klavyenin de ışığı yanmıyor. Ramleri ve...
  14. D

Monitörde görüntü yok.

Monitör eski bilgisayarımda çalıştığı halde, yeni bilgisayarıma takınca çalışmıyor. Dönüştürücü bozuk olabilir diye düşündüm ancak bilgisayarda anakart üzerinde normalde yanıp sönen ışık full yanıyor. Çözüm nedir sizce?
  15. D

Anakart ışığı sürekli yanıyor ve sönmüyor. Ayrıca monitöre görüntü gelmiyor.

Anakart Asus Prime A320 MK, normalde ara sıra yanıp sönen anakartın turuncu ışığı sürekli yanıyor ancak sönmüyor. Ve aynı şekilde ekran kartının ışığıda öyle. Monitöre kesinlikle görüntü gelmiyor. Klavye ışıklı ancak monitöre görüntü gelmediği için klavyenin de ışığı yanmıyor. Ramleri ve...
  16. D

Monitöre görüntü gelmiyor ancak anakartın ışığı da sönmüyor

17. D

Vento VG14FE kasanın braketi eksik.

Vento VG14FE kasanın ekran kartını sabitlemek için kullanılan braketi nereden bulabilirim? Aldığım site eksik göndermiş ve halen göndermemekte ısrarcılar.
  18. D

GamingGenTr'ye gönderdiğim kasanın braketi eksik geldi.

GamingGenTr'ye montaj için gönderdiğim kasanın ekran kartı braketi ve vidaları eksik geldi. Arıyorum ama sonuç alamıyorum. Kasanın modeli Vento VG14FE bu parçayı bir yerde bulabilir miyim ya da ne yapmalıyım?
  19. D

Kasanın ekran kartı braketi eksik.

Kasam geldiğinde ekran kartını sabitleyici braket eksik gönderilmiş. Ne yapabilirim bununla ilgili?
  20. D

Taşınabilir SSD'yi bilgisayara bağlama

Taşınabilir bir ssdm var ve onu bilgisayara takıp Evo bir ssd gibi kullanmak istiyorum. Bu mümkün müdür acaba?
Geri