Arama sonuçları: *

1. Y

casper kart okuyucu hangi girişe takmalıyım

selamın aleyküm arkadaşlar elimde casper kasa ve casper h81h3-m7 kasanın kendi kart okuyucusunu internetten bakarak f_usb portuna taktım hiç tepki dahi vermedi 5pin bi kablo çıkıyor kart okuyucudan forumlarda okudum galiba com girişine takılıyormuş benim anakarttada com girişi var taksam olurmu...
  2. Y

eski seri pioneer teyp kullanılır mı

selamın aleyküm arkadaşlar elimde pioneer keh p3400 teyp var bu teyip ile tesisat kurulurmu elimde teyp varken bide teyp masrafı çıkmasın dedim şu linkteki ürünün aynısı lakin internetten araştırdım bluetooth modül yaptıracam o şekilde kullanıcam sizce değer mi ve tesisatı kaldırırmı araç tipo...
  3. Y

Çözüldü✓ biosa giriyorum lakin bios ekranında klavye çalışmıyor

arkadaşlar sorınum bu anakart asus p5gc mx 1333 deleteye basıp biosa giriyorum lakin biosta klavyede caps lock ışşığı yanmasına rağmen hiçbir tuşa basılmıyor tepki vermiyor bilgisayar donmamışda çünki bios ekranındayken bios setup ünitily yazısının orada efekt oluyor sistemim intel core 2 duo...
  4. Y

Çözüldü✓ 35-40k taksitle alınabilcek rtx laptop alıcam yardım edebilirmisiniz

arkadaşlar konu başlıktada yazdığı üzre bellidir 3-4 taksitler 35-40k arası belki kalite için bütçe arttırabilirim mümkünse amd olmayan rtx 4060 yada üstü ekran kartlı laptop önerisi istiyorum kullanım alanları 2 yıllık bilgisayar programcılı üniverstede ve oyun oynamak için casper konusunda...
  5. Y

ASUS Tuf Gamıng A15 Fa507nv-lp038 aşırı ısınma sorunu

evet arkadaşlar laptobu yeni aldım ve performansından oldukça memlunum lakin performansından memlun olduğum kadarda ısınma sorunundan okadar şikayetçiyim napmam gerekiyor garantiye versem sorunu çözerlermi klavye bile ısınıyor arkadaşlar ciddi sorun sürekli fn+f5 ten turbo fan açmaktan bıktım...
  6. Y

Asus Tuf Gaming A15 Fa507NV sata ssd olurmu

Arkadaşlar sonunda kesin bir karar alıp asus tuf a15 aldım öncelikle neden bukadar para verdin vs yazmamanızı rica ediyorum çünki almışken 1 kere aldım 10 15 sene kullanayım diye aldım ve 20 senelik dandik bilgisayarımda bulunan samsung 850 evo 500gb ssd me gta 5 asetto corsa forza horizon vs...
  7. Y

Çözüldü✓ Ekran Kartı açılırken Post Ekranı Çizgili Gösteriyor

Selamın Aleyküm Arkadaşlar paraya kıydım 1100tl ye shappire rx 470 4gb tek hdmi çıkışlı ekran kartı aldım 70tl yede hdmi to vga aldım param kalmadı :( ekran kartını kasaya taktım x58a ud7 anakartım var normalde post ekranı gelir ama bu kartı takınca ekranda çizgiler çıktı bi tık şüphe ettim...
Geri