Arama sonuçları: *

• Users: bepis man
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

200 günde sayısal 70k yapılabilinir mi?

Merhabalar, ben 2023 yksde 127k yapıp önce mekatronik sonra myp ile makine mühendisliğine geçiş yapmış biriyim. Asıl hedefim pc ya da yazılımdı ama hem bölümlerin yüksek sıralama olması hemde kendime güvensizliğimden direk bi yer yazayım dedim ama bu iki bölümüde sevemedim. Sadece mekatronikte...
  2. B

''Bazı ayarlar kuruluşunuz tarafından yönetilir'' hatası

sağlam lisanstan win 10 pro key aldım ve bilgisayara kurdum ama windows güncelleştirme ve birkaç yerde hata verdi bunu nasıl ayarlıyacağım
  3. B

Pc mavi ekran verip kapanıyor

Dün gece işlemci driver indirirken bi anda mavi ekran verip kapandı şimdide tekrar ve tekrar birden fazla hata verip duruyor Bar pool caller kernel heat diye falan sıfırlamaya çalışıncada gene mavi ekran veriyor
  4. B

Asus b450 mk2 turuncu ışık yanıp sönme

Bugün ilk defa pc topladimda birşeyler falan indirdim kapattın yarın gerisini yaparım diye ama karanlıkta turuncu ışık yanıp sondugunu farkettim neden acaba bilen var mı?
  5. B

Neyi neye takacağım bilmiyorum yardım edin (fan)

Ben bi pc topladım ve kurulması için bir bilgisayarcıya verdim.eve getirip calistirdigimda ön fanlar dönmüyor ve ışık vermiyordu.arayıp sorduğumda besleme kablosunu mu ne takmamis onu yapmam gerektiğini yapamazsam yarın bakarım dedi Bunlardan hangisini hangisine yakacağım
  6. B

Monitör önerisi bütçe 4.5 bin

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-vx2468-pc-mhd-23-6-1ms-full-hd-freesync-curved-oyuncu-u-fiyati,1317285069.html Bu monitörü buldumda başka önereceğiniz monitör var mı fiyat performans abartı bişey olmasın Bütçe 3.5/4.5
  7. B

Donanım arşivi ofis boşaltma

Fiyat listesinde yarına rezerve yazmışlar bu satıldığı anlamına mı geliyor
  8. B

Çözüldü✓ Kasa ve monitör önerisi

RX 6600 ve ryzen 5 5500 aldım bide yanına thermaltake 550 watt psu aldım ama kasa hakkında Bir fikrim yok ucuza önerebilir bu bide kasa alırsam yanına soğutucu geliyor mu? Yoksa ayrı fan mı alcam
  9. B

Pc toplayacağım ama uyumluluktan emin degilim

İlk defa pc alacağım da uyumluluk hakkında pek bilgim yok bu parçalar olur mu? https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-power-boost-bst-atx500r-500-w-fiyati,253745353.html...
Geri