Arama sonuçları: *

• Users: srowzyS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

IPhone 16 Pro'dan S25 Ultra'ya geçiş mantıklı olur mu?

Günaydın. Telefon takıntım bu ara fazlalaştı. iPhone'dan temassız ödeme veya Windows uyumluluğu dışında memnunum ancak bugün rüyamda S25 Ultra gördüm. Saçma gelecek biliyorum ama ciddiyim. Biraz araştırdım, OneUI'ın akıcılığı ve animasyonları dışında Samsung cezbedici duruyor. Ne yapmalıyım...
  2. S

Motosikletimin altına prizli hoparlörü ekstra akü ile bağlamak istiyorum

Merhabalar. Elimde 9 senelik, yüksek sesi olan bir hoparlör var. PCX'ime sahilde dinleyebilmek için bir ses sistemi yaptırmak istiyordum ama 12 bin lira fiyat çektiler "minimum" şeklinde. Harman veya JBL bluetooth hoparlör alayım dedim sesi kaliteli ama çok düşük sesi var ve çok aşırı pahalı, en...
  3. S

Honda PCX DX vs Yamaha NMAX Tech Max (125cc)

İyi akşamlar Donanım Arşivi üyeleri. Pazartesi günü bir scooter satın alacağım, PCX ve NMAX arasında kaldım. Seçeneklerin İkisi de en iyi paketi (PCX DX/NMAX TECH MAX). Gerçekten çok yönlü olmasını istiyorum. Konforu olsun, viraj alması olsun, sele altı olsun, özelliği olsun, bakım ücretleri ve...
  4. S

TVS Raider 125 benzin damlatıyor.

Merhaba. Motosikletim 217 kilometrede. Aldığımdan beri bir türlü sorunları bitmedi. Önce plaka 3 kez düştü, somununa yapıştırıcı sürdüm düzeldi. Ardından frenler pek tutmuyordu sıktırdım, ardından 100 metre bile gitsem boşa geçmiyordu, debriyaj ile alakalı bir şeyleri sıktılar düzeldi. Grenajı...
  5. S

Intel i7 11700KF ile MSI B560-A Pro uyumlu mudur? (M değil)

Merhabalar, direkt konuya geçiyorum. RTX 3060'ım ve 2 adet 8GB'lık 3200MHz ram'im var. Kaliteli parça seçimleri yapıp direkt satın aldım, uyumluluk sorunu çıkartırmı ve sizce iyi midir?
  6. S

1800TL Maximum bütçeli oyuncu kulaklığı önerileri

Merhabalar, ben srowzy. Hayatımda ilk kez kaliteli bir kulaklık alacağım ve bunun için heyecanlıyım fakat hangi kulaklığa bakarsam bakayım sürekli sevmediğim bir yönü çıkıyor, eksileri ve kronik sorunları oluyor. Bunun için size başvurmak istiyorum, bazı kulaklıklar buldum ve bunların arasından...
  7. S

Yardım iPhone 11 kamera karıncalanma sorunu

Merhabalar, iPhone 11 telefon satın aldım fakat satın aldığım yere pek güvenemediğimden dolayı burada bir konu başlattım. Kamerada sanırsam normalden fazla bir karıncalanma var, iOS sürümü 16.0.3 acaba yazılımsal bir sorunmudur diye sormak istedim. Izgaralı fotoğraf çekmeden önce, ızgarasız...
Geri