Arama sonuçları: *

• Users: Foxycikk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

MSI 550M CARBON WIFI ANAKART

Merhaba msi b550m carbon WiFi bir anakartim var bu kış yeni 5000 serisi ekran kartı ve işlemciyi değişmeyi düşünüyorum 5600x bir işlemcim var ana kartım hala yeni işlemcileri ve ekran kartını desteklermi
  2. F

Ekran kartı klipsi inmiyor

Arkadaşlar ekran kartını temizlemek için sökmem lazım ama klipsi asagiya inmiyor ne kadar uğraşsa da
  3. F

iPhone 15 (sade)2-3 haftalık deneyimim (yurt dışı cihazı)

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere iPhone 15 denetimimi anlatacağım öncelikle bu telefon bana doğum günümden 1 gün önce alındı ve 17 Ocak tarihi itibariyle kullanmaktayim arkadaşlar öncelikle ben sade olanını kullanıyorum bu telefona 12 pro max ten geçtim ve arada çok çok büyük farklar yok ama...
  4. F

Bilgisayar temizliği nasıl yapabilirim

Merhabalar arkadaşlar benim bir pcim var 1 sene 7 aydır neredeyse temizlemiyorum doğru düzgün bilgisayarı aldığımdan beri sadece bir kere ekran kartının ustlerini altini fln bezle diş fırçasıyla sildim ama detaylı temizlik yapmak istiyorum parçaları söküp falan sıvı soğutucu fln sizce...
  5. F

BİLGİSAYARIM GARİP SESLER ÇIKARTIYOR

Büyük İhtimal Disklerdendir ama bilgisayarımda boyle sanki çizilme sesi gibi bir ses geliyor ama oyle değil boyle sanki bir şey yazılıyor harddisktenmi
  6. F

kasayı güç tuşundan kapatmak zararlımı

Merhaba Ben Kasayı Toplam kendi düğmesinden 7 kere fln kapatmışımdır dün hata oldu 2 kere kapatmak zorunda kaldım sonra disk check yapmaya başladı ama onu kapattım şuan olmuyor bir sorun var mıdır
  7. F

Sıvı Soğutucu Fanlarına Yanlışlıkla Dönerken Dokundum

merhaba ben kasamın icine göz atmak icinn icini actım sonra yanlışlıkla çalışan sıvı soğutucumun fanının bir tanesine dokundum 1 saniyelik birşeydir ama hala ses çıkarmıyor dönüyor ve şuan boşta 38 39 34 derece fln görüyor bir şey olurmu
Geri