Arama sonuçları: *

1. P

Playstation 3'e Pes extreme yamaları yüklenebilirmi

Arkadaşlar Playstation 3 e pes 2009, pes 2010 , pes 2011,pes 2012 ye yapılan extreme yamalarını yukleme şansımız varmı ?Sırf bunun için Playstation 3 almayı düşünüyorum o yüzden sormak istedim. Pc için yapılmış ama oluyorsa Playstation içinde çok güzel olur.
  2. P

Playstation 3 ' te Extreme yamalarını oynama

Dostlar playstation 3 te pes 2009, 2010 2012 extreme yamalarını oyanyabilirmiyiz Hasan Mustanın spikerlik yaptığı yamaları, imkanı varmı?
  3. P

Playstation 4' e Pes extreme yamalarini yukleme

Dostlar ;playstation 4'e Türkçe spiker yamalari pes 2014 2015 2016 ve 2017 üzerine yapılmış extreme yamalarını nasıl yükleyebiliriz, bilgi verirmisiniz?
  4. P

Playstation 2 ye nasıl oyun yuklenir?

Dostlar ps 2 de winnin eleven super lig yamalarini oynamak istiyorum cdsi yok, oyun yukleyeyebiliyorsak nasil yuklenir bilgi verirmisiniz.
  5. P

POCO X3 GT vs POCO F4

Oyun için hangisi alınmalı sizce? oyun için almayı düşünüyorum ikisinden birini.
  6. P

Oyun için telefon önerisi

Merhaba dostlar yeni kayıt oldum ilk konumu yazıyorum , hata olursa affola. Oyun için telefon arıyorum poco x3 gt mi almalıyım ya da hangi telefon alınmalı Oyun için kullanım alanım Oyun tek kriterim o . Birde ps 2 emülatörü kuracağım telefona ram da önemli veE football 2023 tarzı oyunları...
Geri