Arama sonuçları: *

• Users: SemihX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SemihX

Ekran kartı önerilerine ihtiyacım var

Merhaba işlemcim ryzen 7 5800x bir ekran kartına ihtiyacım var ek olarak anakarta da ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum
  2. SemihX

Ekran kartım sorunlu mu ?

Bugün sabah fps değerlerimin çok düştüğünü gördüm sabit 44 fps de kalıyor oyunda sürücüleri kaldırp tekrar kurdum sorunum devam etti bu programla kontrol ettiğimde bu değerleri gördüm ne yapmam gerek ekran kartım mı bozulmuş ?
  3. SemihX

Çözüldü✓ Bu kabloyu nerden bulabilirm

Kasa ön paneli için 3lü fan aldım ama kutunun içinden sadece 1 tane bu kablodan çıktı 3 fan var 2 si kablo olmadığı için çalışmıyor fanın yanına takılıp güç gitmesini sağlıyor bu kabloyu nerden bulabilirm veya yanlış yaptığım bir şey mi var bilgisi olan yardımcı olabilr mi
  4. SemihX

Yardım M2 ssd almak istiyorum

2k bütçem var f/p bir ürün arıyorum.
  5. SemihX

Yardım Ses sistemi için amfi önerisi

Ön kapılara 600w 300rms Apocalypse arka kapılara Reis 400w 130 rms midrange almayı düşünüyorum. Amfi konusunda karar veremedim. Araştırıp baktım bunun yeterli olacağı söylendi. Bunumu almalıyım yoksa başka mı önerilerinizi bekliyorum.
  6. SemihX

Hazır gaming sistem arıyorum

Bütçe 18000 fp olarak alabileceğim masaüstü pc önerilenirinizi bekliyorum
  7. SemihX

Yardım Laptop önerebilrmsiniz

Şu anda excalibur g770 kullanıyorum gtx 1650 i5 1030h 16 ram var daha iyisini almak istiyorum bana 20 21k arası bi cihaz önerebilrmsiniz
  8. SemihX

Asus rog strix g15 ıe alınır mı

Şu an indirime girmiş alınır mı bilgi verir msinizhttps://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-g513ie-hn065-amd-ryzen-7-4800h-16gb-512gb-ssd-rtx3050ti-freedos-156-tainabilir-bilgisayar-p-HBCV00001E2064?url_src=and-product-detail
  9. SemihX

Hangi tür ram almalıyım

Laptopun ram yükselticem hangi tür almam gerekiyor biraz araştırdım mhz aynı olması gerekiyor galiba bir sorun yaşamamak için kaç mhz almam gerekiyor yardımcı olur musunuz bu ramden anlamıyorum
Geri