Bugün sabah fps değerlerimin çok düştüğünü gördüm sabit 44 fps de kalıyor oyunda sürücüleri kaldırp tekrar kurdum sorunum devam etti bu programla kontrol ettiğimde bu değerleri gördüm ne yapmam gerek ekran kartım mı bozulmuş ?
Kasa ön paneli için 3lü fan aldım ama kutunun içinden sadece 1 tane bu kablodan çıktı 3 fan var 2 si kablo olmadığı için çalışmıyor fanın yanına takılıp güç gitmesini sağlıyor bu kabloyu nerden bulabilirm veya yanlış yaptığım bir şey mi var bilgisi olan yardımcı olabilr mi
Ön kapılara 600w 300rms Apocalypse arka kapılara Reis 400w 130 rms midrange almayı düşünüyorum. Amfi konusunda karar veremedim. Araştırıp baktım bunun yeterli olacağı söylendi. Bunumu almalıyım yoksa başka mı önerilerinizi bekliyorum.
Şu an indirime girmiş alınır mı bilgi verir msinizhttps://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-g513ie-hn065-amd-ryzen-7-4800h-16gb-512gb-ssd-rtx3050ti-freedos-156-tainabilir-bilgisayar-p-HBCV00001E2064?url_src=and-product-detail
Laptopun ram yükselticem hangi tür almam gerekiyor biraz araştırdım mhz aynı olması gerekiyor galiba bir sorun yaşamamak için kaç mhz almam gerekiyor yardımcı olur musunuz bu ramden anlamıyorum