Arama sonuçları: *

1. dertsizdertli

Öneri hafif 7.1 kulaklık tavsiyesi

bütçem maks 1k hafif 7.1 kulaklık önerisi lazım ilk tercihim beyaz olması
  2. dertsizdertli

laptop ekranı inç cm karşılığı(yükseklik genişlik olarak)

yüksekliği önemli değil fakat genişliği 30-33cm arasına tekabül eden inç hangisi oluyor veya elinde laptop olan arkadaşlar ekranınız kaç inç, yükseklik ve genişliği kaç cme denk oluyor yazabilirseniz sevinirim
  3. dertsizdertli

Kurulmamış Pcı Encryption/Decryption Denetleyicisi

aygıt yöneticisinde kurulmamış olarak gözüküyor nedir bu anakartım asrock b550m steel legend işlemci ryzen5 5600
  4. dertsizdertli

75hz IPS vs 165hz VA

şuanda 75hz IPS ekran kullanıyorum, 450tl verip 165hz va panele geçmeye değer mi Va olması kararsız bıraktı beni
  5. dertsizdertli

4 Ramin 2sini goruyor

4x8 ram var fakat sadece ikisini görüyor 16gb olarak, sebebi ne olabilir Anakart asrock b550m steel legend, ramlerin dördüde XPG d50 modeli
  6. dertsizdertli

Öneri (beyaz)Sıvı soğutma yerine hava soğutma önerisi

Beyaz bir sistem topluyorum sıvı soğutma düşünüyordum fakat hava soğutma da alabilirim, işlemcim RYZEN5 5600, beyaz konsepte uyacak görünümü de güzel hava soğutma öneriniz var mı Sıvı soğutma için 2-2.2k, hava için 1k gibi bütçe ayırabilirim
  7. dertsizdertli

kingston/wd/crucial 1tb m2ssd

bu üç ssdden hangisini tercih edersiniz veya başka öneri de alabilirim kingston wd crucial anakartım bu gen4 m2 destekliyor https://www.asrock.com/mb/AMD/B550M%20Steel%20Legend/index.asp
  8. dertsizdertli

RAM TAVSİYESİ (XPGvsTFORCEvsGOODRAM)

Bu üç ramdan hangisini tercih edersiniz Kuponum var, bu üçünden birini almam lazım başka tavsiye etmezseniz sevinirim Team Tforce Vulcan Tuf 904TL XPG GAMMİX D30 894TL Goodram 2x 839TL 1675061498 En uygun fiyatlı goodram tavsiye ederseniz onu alacağım
  9. dertsizdertli

Yardım işlemci sıcaklığı -119 derece

bios üzerinde bu şekilde gözüküyor sebebi ne olabilir msi afterburner ve diğer yazılımlardan baktığımda normal gözüküyor 25-30 derecelerde
  10. dertsizdertli

Öneri 6 adet fan önerisi 12cm

ışık olup olması önemli değil ışıksız da olur, 6 adet fan lazım maksimum 400tl bütçem var sessiz ve güzel hava üfleyen öneriniz var mı bu bütçeye 6 adet çıkar mı
  11. dertsizdertli

6 to 8 pin çevirici 1660ti için

1660ti için bu kablodan kullansam problem olur mu, PSU 500w fakat 8 pik çıkışı yok 6 pin var Veya önerdiğiniz marka var mı
  12. dertsizdertli

i3 12100f ve 1660ti uyumu

fiyat göz önünde bulundurmadan ikisinin uyumu nasıl olur
  13. dertsizdertli

🔥İndirim 999TL Corsair CX550F RGB Tam Modüler 550W 80+bronze Siyah/Beyaz

tam modüler baya iyi siyah beyaz
  14. dertsizdertli

Kıngston m2 1tb ssd pci4 1349tl

bu ssd nasıldır bana fiyatı baya uygun geldi 1tb ve pci 4.0 https://www.hepsiburada.com/kingston-nv2-1tb-3500mb-2100mbs-nvme-pcie-m2-ssd-snv2s-1000g-p-HBCV00002X22L0?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.78.6
  15. dertsizdertli

setup atma postu - oda dekor fikri

sisteminizin olduğu tarafın fotoğrafını atar mısınız duvar bomboş duruyor, raf duvar kağıdı ışık vs için fikir olur
  16. dertsizdertli

❌İndirim Bitti! MSI Mag Forge M100r Argb 1184TL

argb olan modeli son 1 adet https://www.trendyol.com/msi/mag-forge-m100r-argb-fanli-mid-tower-pc-kasasi-p-315851900?boutiqueId=61&merchantId=105028&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.12.3
  17. dertsizdertli

Trendyol Paylaş Kazan Geliyor 8-11 Kasım 2022

https://paylas.trendyol.com/ diğerleriyle uğraşılmaz da 50 koleksiyon kaydetme yapılabilir zor olmaz 100tl alt limiti var
  18. dertsizdertli

Öneri beyaz klavye önerisi

%60 boyutlu istemiyorum, tkl olabilir veya tam boyutlu argb/rgb beyaz klavye arıyorum gamebooster fire storm ve furylevel y1 haricinde başka alternatif lazım tşk switch tercihim sessiz olması ama mavide olur
  19. dertsizdertli

signal rgb kullanan veya duyan

signal rgb adında bir program var, hakkında bilgi sahibi olan var mı çok alakasız olacak fakat zararlı bir yazılımmış gibi geliyor bana uygulama çoğu markayı destekliyor oyun desteği de var
  20. dertsizdertli

TR gencine araba önerisi 100k

arkadaşlar ehliyeti aldık hayırlısıyla, haftanın 5 günü günlük 15-16km yol yapacağım araba lazım yav ama bu fiyatlar neymiş böyle bu bütçeye harbi tofaş var ilk arabam olacak acemiliği de atlatacağım lpgli varsa öneriniz beklerim veya tofaş alınır mı (istanbul)
Geri