Arama sonuçları: *

• Users: prosidion
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Bellek hızımı bu şartlarda 3600'e çekebilir miyim?

Merhaba arkadaşlar. Şu an incehesap üzerinden Apacer Panther Black-Gold 16GB (1x16GB) DDR4 3200MHz CL16 Gaming Ram (AH4U16G32C28Y7GAA-1) adlı ramden 2 tane olacak şekilde (2x16gb) sipariş verdim. Ellerindeki ürünün arızalı olduğunu söylediler ve fiyat farkı olmaksızın farklı bir muadile...
  2. P

İstediğim ramler stokta yok diye başka ürün göndermek istiyorlar.

Beyler Escape From Tarkov adlı oyunu kasmadan oynayabilmek için ramleri 16'dan 32 yapmayı düşünüyordum. Alacağım ürün buydu ancak ürün hasarlı geldi o yüzden size bu ürünü gönderelim diye siteden mesaj geldi. Eski ürünün mhz'si 3200 bununki 3600 ancak CL değeri daha 16 değil de 18 yani daha...
  3. P

Asus tüf gaming monitörü ıslak mendille sildim

Monitörün ekranını ıslak mendille sildim ve bilgisayarın olduğu odadan çıkıp girdiğimde monitörün ışığı dahil ekranın kapandığını gördüm. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Garanti kapsamı içerisine girer mi yoksa yapılacak farklı bir şey var mı? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  4. P

Ryzen 5 5500 işlemcime hangi ekran kartını tavsiye edersiniz?

Daha önceden konu açmıştım ancak efektif bir şekilde yardımcı olan kimse çıkmadı koskoca forumdan maalesef. Ben de ekran kartını değiştirme kararı aldım. Sistemim şu anlık aşağıdaki gibi; A320m-s2h Ryzen 5 5500 Rx 570 4 GB 2x8 gb Hyperx Ram (3000 mhz) Powerboost 500w ATX500A 80+ 250 gb ssd 1 tb...
  5. P

Yeni Ryzen5 5500 işlemcimde sorun yaşıyorum.

Selamın Aleykum arkadaşlar, Eskiden R3 1200 işlemci kullanıyordum ve New World adlı oyunda kalabalık yerlerde rx570 4gb ekran kartım ile 25-30 fps arası alıyordum. Daha stabil çalışması adına yeni bir işlemci almaya karar verdim ve r5 5500 işlemciyi sipariş ettim. İşlemciyi taktım ve...
Geri