Arama sonuçları: *

1. G

iPhone 15 pro Max için

Arkadaşlar selamlar, 15 pro max aldım, şimdi de telefonu korumak için kılıf, kamera koruması, kırılmaz cam alicam ayrıca şarj cihazı ve kendi gelen kablosu yetersiz ise kablo da alicam. Apple'ın kendi magsafe kılıfı gerçekten iyi korur mu, almak mantıklı mı? Bildiğime göre 25w hızlı şarj...
  2. G

Trendyoldan 14 pro max

Arkadaşlar selamlar, yd alicaktim ama bunu gördüm, sıfır, açılmamış kutu diyor Trendyol. Esnaf satmıyor, satıcı trendyolun kendisi direkt. Neden bu kadar ucuz, sizce alınır mı? https://ty.gl/6z477i0sa7
  3. G

Yurtdışı iPhone almak

Arkadaşlar selamlar, telefon almak için yaptığım uzun araştırmalar sonucu ayfoncuların zehrine maruz kaldım ve ayfon almaya karar verdim. Yurtdışı 14 pro max veya 15 pro Max almayı düşünüyorum, bir arkadaşım var o getirecek. Sorularım şunlar; yurtdışı telefon alınır mı, kayıt olayları nasıl...
  4. G

Samsung S24 serisi beklenir mi

Arkadaşlar selamlar, Samsung S23+ almayı düşünüyordum ama baktım S24 serisinin gelmesi de yakın, bekleyebilirim diye düşündüm. Elimdeki telefon beni o zamana kadar gayet iyi idare eder. Sizce S24 serisi beklenir mi, beklemeli miyim? Fiyatları sizce ne alemde olur?
  5. G

S23 Plus alınır mı düşünceleriniz?

Arkadaşlar selamlar, yaklaşık 4 yıldır kullandığım Xiaomi Redmi Note 8 Pro telefonumu artık hafızası ve kamerasının yetersizliği ve ömrünün geçtiğini düşünmem sebebiyle değiştirmek istiyorum. İlk incelemelerimde Samsung Galaxy S23+ çok güzel göründü gözüme. S23 Batarya ve boyut olarak ufak, S23...
  6. G

Kulak içi Bluetooth kulaklık

Arkadaşlar selamlar. Telefonum Xiaomi, belki samsung alırım belki iPhone'ye geçerim belki de devam ederim Xiaomi'yle belli değil, o yüzden ekosistem olayı da pek mühim değil, benim istediğim evde, sokakta, otobüste, yol kenarında telefonla konuşabilmek, video film izleyebilmek ve çok şarkı...
  7. G

Kulak içi Bluetooth kulaklık

Arkadaşlar selamlar, kulak içi Bluetooth kulaklık alıcam, bütçem ortalama 200-300 civarı ama gerçekten kaliteli bi ürün varsa 500 lira da olur. Silikonlu istiyorum, önerilerinize açığım.
  8. G

Hyperx Cloud 2 aldım

Selamlar, Hyperx Cloud 2 aldım ama arkadaşlar nezle olmuşsun gibi geliyor sesin dediler. Mikrofon ayarı falan var mı yapmam gereken?
  9. G

Ekran kararıp geri geliyor

Arkadaşlar Lenovo IdeaPad gaming 3 laptop aldım yaklaşık 2 hafta önce, dün bir anda sıkıntı çıkarmaya başladı. Ekran kararıyor, 1-2 saniye sonra falan geri geliyor. Bu sırada discordda, YouTube'da falan sesler gelmeye devam ediyor, ben de arkadaşlarımla konuşabiliyorum. Biraz araştırdım, ekran...
  10. G

Oyuncu kulaklığı alicam

Arkadaşlar merhaba, 1.5k civarı bir bütçem var, oyuncu kulaklığı arıyorum. Daha önceden de bu konu hakkında başlık açmıştım ama hâlâ bir karara varamadım. Cuma günü Cloud 2, Blackshark v2 ve Arctis 3 denedim Mediamarkt'ta, Cloud 2 gayet rahattı, Steelseries de iyiydi ama Blackshark v2...
  11. G

Arctis 3 ve Hyperx Cloud 2

Arkadaşlar merhaba, oyuncu kulaklığı alicam ve şu an iki kulaklık arasındayım. Arctis 3 ve Hyperx Cloud 2. Daha önce deneyimleme imkânı bulmuş ya da deneyimlemiş kişilerle sohbet edip bilgi alma amacı bulmuş arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim. Aslında biraz araştırdım, sesleri güzel...
  12. G

Yeni laptop ayarları

Agalar merhaba, Lenovo IdeaPad gaming 3 laptop fanı aragaz verir gibi bi hızlanıyor bi yavaşlıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Ayrıca bilgisayarla alâkalı hiçbir şey yapmadım, Lenovo uygulamaları falan varmış onları kurmam gerek mi, harici olarak ayarlar falan ne yapmam gerek?
  13. G

İşletim sistemi satın almak

Arkadaşlar tekrardan selamlar, bu sefer de freedos olan laptopuma nasıl Windows kurabileceğim hakkında bilgi almak için yazıyorum. Hangi modeli almalıyım?(8-10-11) Nereden alabilirim? Pro-home vs sürümlerden hangisini tercih etmeliyim? Ve son olarak Oem denen bir şeyden bahsedildi bana, eğer...
  14. G

Oyuncu Ekipmanı önerisi

Arkadaşlar oyun laptopu aldım, şimdi de oyun oynamak için klavye, mouse ve kulaklık alicam. Totalde 2.5-3k falan vermeyi planlıyorum hepsine ama ne kadar indirebilirsem o kadar da iyi aynı zamanda. - Çok ses çıkarmayan mekanik klavye (red switch oluyodu sanırım) - Oyuncu için mouse (Rival 110...
  15. G

IdeaPad gaming 3 alınır mı

Arkadaşlar merhaba, uzun uğraşlar sonucu Lenovo IdeaPad gaming 3 modeli üzerinde karar kıldım. Özellikleri linkteki şekilde. Sizce Lenovo alınır mı? Oyun testine baktığımda istediğim sonuçlar ile karşılaştım...
  16. G

18k'ya hangi laptopu tercih etmeliyim

Arkadaşlar merhaba, oyuncu laptopu almak istiyorum. Şu anda Csgo, valorant oynuyorum ama ileriki zamanlarda daha üst oyunlar da oynayabilirim. Birkaç laptop buldum ve hangisini tercih etmeliyim karar veremedim. Şehir dışına çıktığım için masaüstü alamam. Linklerini bırakacağım ürünlerden...
Geri