Arama sonuçları: *

• Users: Hylex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

ASUS XG249CM panel değişiminden sonra tekrar arızalandı, ücretsiz tamir olur mu?

ASUS ROG STRIX XG249cm model monitörümle ilgili bir konuda fikir almak istiyorum. Ürünü yaklaşık 3 yıl önce aldım. Garanti süresi bitmeden kısa bir süre önce panel arızası yaşadım (ekranda yatay çizgiler vardı). Yetkili servise gönderildi ve garanti kapsamında panel değişimi yapıldı. Aradan...
  2. H

Android Redmi Note 11 crDroid V10 nasıl kurulur?

Daha öncesinde Pixel Recovery ile PixelExperience kurmuştum. Yani TWRP veya OrangeFox deneyimim yok. crDroid için OrangeFox kullanmam lazım. Çünkü TWRP Android 13 destekliyorken OrangeFox Android 14 destekliyor. Bu konu hakkında internette hiçbir şey bulamadım. O yüzden buradan yardım almak...
  3. H

Valorant Mobile PC sürümü ile aynı hesabı mı kullanacak?

Valorant'ta aldığım skinler, levelim, rankım ve diğere envanter öğelerim Valorant Mobile'a senkronize olacak mı? Valorant'ta yeri geldiği zaman bir skin için aylar bekliyoruz ve bazıları binlerce TL yatırıyor aynı şeyde Valorant Mobil'e yapmamız gerekir mi? Sevdiğim skinleri almak için aylar...
  4. H

I5 13400F, 6000MHz bir RAM ile çalışır mı?

Merhaba ben i5 13400F ile bir DDR5 sistem kuracağım ve anakartım 6000MHz destekliyor ama işlemcinin sayfasında yazana göre "up to DDR5 4800 MT/s up to DDR4 3200 MT/s" maksimum 4800MT/s destekliyormuş ama ben burada MHz desteğine bakıyorum ve internette sadece MT/s değerinden gösteriliyor. Acaba...
  5. H

Asus ATX kasa önerisi

Asus, ATX, fanlı, mesh bir kasa önerisi yapabilir misiniz?
  6. H

20.000-25.000 TL arası RTX 3060'lı sistem önerisi

Bütçe 20-25 bin TL. Mümkünse ekran kartı, anakartı ASUS olan. Dual channel 2x8 olan. Intel 12. nesil ya da 13. nesil işlemcisi olan. Gerekirse ekran kartı RTX 3050 Ti veya 3060 Ti olan bir sistem önerebilir misiniz?
Geri