Arama sonuçları: *

• Users: nixon52
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. nixon52

🔥İndirim Ookla Türkiye'nin En Hızlı İnterneti Ödülü sonrası Turknet'ten kampanya!

20 Şubat 23.59 a kadar turk.net üzerinden altyapı sorgulama yapanlara 6 aya varan hediye internet fırsatı. Bilgisayar üzerinden sorgulama yapmanızı, reklam engelleyici eklentilerinizi kapatmanızı öneririm. Sorgu sonucunda ekranınıza belirebilecek örnek görsel Alabileceğiniz hediyeler Gigafiber...
  2. nixon52

Yardım Columbia stok hatası nedeniyle iade

Merhaba arkadaşlar Columbia nin web sitesinden mont sipariş ettim ancak 2 gün sonra stok hatası sebebiyle iade edildi bununla alakalı tüketici hakem heyetine başvursam muadilini gönderirlermi daha önce benzer konuda başvuru yapan oldu mu montu 7 bine aldım farklı renkleri 23-24 bin su anda
  3. nixon52

🔥İndirim Columbia.com.tr de 2.000 TL üzeri 500tl kod

arkadaşlar benim siparişim stok nedeniyle iade edildi bana kod verdiler COLO7515500 olarak ancak bu kodun 7515 yazan kısmını değiştirdiğinizde örnek 7517 olarak yine uygulanıyor kullanmak isteyen olursa kullanabilir
  4. nixon52

60k Intel sistem tavsiyesi

Bir arkadaşım Intel kasa almak istiyor bu bütçede ne alabiliriz benamd dedim ama kabul etmedi
  5. nixon52

Vodafone-Opet yakıt kampanyası

Vodafone kullananlara özel uygulama içerisinde happy-seyahat-opet kısmından 200tl değerinde yakıt kodu alabilirsiniz. Bu yakıt kodunu kullanmak için opet mobil uygulamasını indirip kayıt olmanız gerekiyor kayıt olduktan sonra opetpay kısmına da kayıt yapmanız gerekiyor.( opetpay kısmına ya da...
  6. nixon52

Öneri Anne telefonu önerisi

Merhaba arkadaşlar anneme telefon bakıyorum bütçe Max 10-15 ama daha uyguna öneri olursa sevinirim kardeşim üniversite okuyor indirim felan oluyor mu
  7. nixon52

Yardım Ileriye dönük tavsiye

merhaba arkadaşlar bi aracım var yaklaşık 700 bin tl satıp üzerine 300-400k kredi çekerek 1+1 ev almayı düşnüyorum (evi alacağım yer küçük bir il kirası ortalama 6-9k arası bende başka şehirde memurum kirada oturuyorum bulunduğum yerdeki fiyatlar yüksek o yüzden başka ilden almayı düşünüyorum...
  8. nixon52

75k bütçe sistem tavsiyesi

merhaba arkadaşlar bilgisayar toplamayı düşünüyorum işlemci ve ekran kartının aşağıdaki gibi olmasını istiyorum parçaların kaliteli olması önemli fikirleriniz nelerdir hazır sistemlerde genellikle parça kalitesi düşük oluyor o yüzden tek tek toplamak istiyorum görüşleriniz nelerdir ? işlemci: r7...
  9. nixon52

getir yemek 75 tl indirim 9.yıla özel

kod: BİRLİKTE75TL
  10. nixon52

🔥İndirim GETİRYEMEK 80E50 İNDİRİM

KOD: GÜNEŞLİ50
  11. nixon52

Öneri robot süpürge tavsiye

merhaba arkadaşlar robot süpürge almayı düşünüyorum modelleri aşağıya yazdım kararsız kaldım Xiaomi Robot Vacuum S10 Plus Akıllı Robot Süpürge 12k Roborock Q7 Max Akıllı Robot Süpürge 13.5k Xiaomi Mi Vacuum Mop 2 Ultra Robot Süpürge ve Çöp Boşaltma İstasyonu 15k sizce hangisi mantıklı ya da...
  12. nixon52

🔥İndirim getiryemek 80e50 indirim

kod: YAZINTADI
  13. nixon52

🔥İndirim getiryemek 80e50 indirim

kod: ENUZUNGÜN 18-21 saatleri arası geçerli
  14. nixon52

🔥İndirim GETİR YEMEK 80/50 İNDİRİM

KOD: BAYRAMGÜNÜ
  15. nixon52

Öneri 600-700k arası manuel araç önerisi

Bütçem 600-700 bin arası ne kadar uygun olursa o kadar iyi hatchback tercihim Az yaksın çok gitsin masrafsız parçası ucuz piyasası hızlı ne önerirsiniz 1.2 TSI Ibiza düşünüyorum kullananlar yorum yaparsa iyi olur
  16. nixon52

🔥İndirim GETİR YEMEK 80/50 İNDİRİM

KOD: FORMA50
  17. nixon52

SANAL ÇADIR ⛺ BAŞLADI

https://www.sanalcadir.com/ Güzel markalarda indirim gözüküyor işine yarayan bakabilir
  18. nixon52

2Lİ akım korumalı priz önerisi

ikili yada üçlü akım korumalı priz önerisi olan varmı
  19. nixon52

🔥İndirim 🔥🔥BEDAVA 1 AY DİSCORD NİTRO🔥🔥

iyi akşamlar arkadaşlar opera gx kullanıcılarına discord nitro bedavaymış linkten alabilirsiniz ben denedim çalışıyor https://www.opera.com/gx/discord-nitro?utm_source=upgrade-page&utm_campaign=discord-nitro
  20. nixon52

MSI GEFORCE RTX 4060 TI GAMING X SLIM 16G alınır mı

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBK7H19M?tag=akakceprime-21&th=1 bu fiyata başka kart önerisi olan varmı bu model nasıldır alınır mı sıcaklık sorunu yaşatır mı ?
Geri