Arama sonuçları: *

1. F

Havitin Servisi Cyn Bilişim

Merhabalar yeni çıkan Havit Gamenote H2015 Pro 5 Modlu 2.4 GHz Kablosuz 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı (Siyah) satın almayı düşünüyordum Ürün yurt dışında oldukça tutulmuş bir model ancak servis hizmetini CYN Bilişim Teknolojileri’nin verdiğini öğrendim Servis hakkında yapılan yorumlar beni...
  2. F

Havitin Yeni Kablosuz Kulaklığı

Merhaba arkadaşlar, Yeni çıkan Havit Gamenote H2015 Pro 5 modlu (24 ms gecikmeli) kablosuz kulaklığı almayı düşünüyorum. Ürün Türkiye'ye yeni geldiği için pek inceleme veya kullanıcı yorumu bulamadım. Vatan'da stokta var ve evime çok yakın olduğu için satın almayı düşünüyorum. En büyük...
  3. F

Havit Markanın Yeni Kulaklığı Alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, Havit Gamenote H2015 Pro 5 modlu 24ms kablosuz 7.1 oyuncu kulaklığı yeni çıkmış sanırım. Bu modeli kullanan veya deneyen var mı? Özellikle merak ettiğim konular: Ses kalitesi nasıl? Mikrofon performansı yeterli mi? Malzeme kalitesi ve dayanıklılığı nasıl? Uzun kullanımda...
  4. F

Kulaklık Dayanıklık Kullanan Arkadaşlar Yardım

Merhaba arkadaşlar, Kablosuz oyuncu kulaklığı almak istiyorum ve iki model arasında kaldım: SteelSeries Arctis Nova 3 Wireless / Nova 3X Razer BlackShark V3 X HyperSpeed Özellikle uzun süreli kullanımda dayanıklılık benim için önemli. İnternette bazı kullanıcıların Nova 3 Wireless serisinde...
  5. F

Hyperx Cloud 3 S Yeni Yazılım

Merhaba arkadaşlar, Daha önce HyperX Cloud 3 S modelini yaklaşık 2 ay önce satın aldım. Kulaklığın yazılımı dâhil her şeyini güncelledim. İlk aldığımda ses kalitesini beğendim, ayrıca kafadaki duruşu da oldukça rahattı. Ancak sessiz sahnelerde yaklaşık 10 saniye sonra kulaklık hemen uyku moduna...
  6. F

Razer Kulaklık Bilgi İstiyorum

Merhaba, Razer BlackShark V3 X HyperSpeed ile Razer BlackShark V3 X HyperSpeed PlayStation sürümü arasındaki farkı sormak istiyorum. Ps modeli bulunduğum bölge mağazada var, indirimde ondan sormak istiyorum. Ses farkları var mı, varsa ne kadar? V2'deki modeldeki menteşe sorununu galiba V3'te...
  7. F

Yeni kulaklık çıkmış hawk marka

Arkadaşlar merhabalar, Hawk marka HS 420 kablosuz kulaklık çıkmış galiba. Sıfır inceleme video alınır mı acaba? Sadece İncehesap satıyor, bir de Hawk sitenizde satılıyor. Tasarımı çok hoşuma gitti.
  8. F

rampage exora red switch klavye ?

beyler selam aleyküm rampage exora red switch klavye almak istiyorum sizce ürün nasıl gece karanlıkta harfler rahatlıkla seçiliyormu ve yazılım sıkıtnısı hala devam ediyormu ışık problemi önemli olan benim için geceleri harfleri seçmem gözlerim yorulmamısı
Geri