Arama sonuçları: *

• Users: lux739
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. lux739

Öneri M2 Ssd Onerısı 1tb 6-7k

M2 ssd'im bozuldu koturum 120gb bi ssd ile hayata tutunmaya calısıyom su anda. 1tb m2 ssd onerısı lazım aklımda su var sepette 6kya dusuyo https://www.gamer.gen.tr/kingston-1tb-nv3-gen4-nvme-m.2-ssd-6000mb-okuma---4000mb-yazma_u46285?ref=akakce&v=1.8.2 fiyatı 5-7k aralarında olursa super olur...
  2. lux739

Eski Laptop'a Ne Kurmalıyım?

Win10 home versıyonunu dusnuyorum, laptop 4gb ram, intel celeron n3350 var laptopta. SSD taktım, sadece roblox acsın ıstıyom afk bırakcam robloxta. Var mı onerınız?
  3. lux739

FPS oyunları bagımlısına oyun onerısı

Sadece valo cs atıyom baska hiçbir oyunu oynuyamıyom inanılmaz sıkıyo, sıkmayacak oyun onerısı yapabılır mısınız? Su ana kadar bitirdigim oyunlar : RDR2
  4. lux739

Çözüldü✓ PC ACILMIYO BIOSA ATIYOR

Valodaydım, arkada da c diskinden d diskine dosya aktarıyordum bi anda pc dondu bu hatayı verdi devaminda bios menusune atti ve bios menusunde de m2 ssd gozukmuyor. Ne yapacagım acil yardim ltfn ÇÖZÜM : Statik elektrik boşalttım düzeldi.
  5. lux739

Masam 15-25 saniyede bir titriyo

Oyundayken vs sanırım fanlardan ve ya psudan dolayı butun masam titriyor. Telefonum titriyormuş gibi baya hissediyorum titreşimi. Nasıl önleyebilirim, ne yapabilirim? Kasanın ayaklarının altına süngerimsi seyler koysam yardımcı olur mu ve kasa masadan kayar mı?
  6. lux739

RDR2 Grafikleri sadece bana mı kötü geliyor?

Agaclar falan asırı kotu duruyo 5m otesı camur gıbı sankı. Ayarlarda fulleyebildigim her seyi fulledım
  7. lux739

Sıvı soğutmanın kablolamasını boyle yapmamda sakınca var mı?

borulara degıp yanma vs yapar mı? baska hıcbır sekılde kablolama yapılmıyo mlsf en ıyı duranı boyle sıkıntı olur mu?
  8. lux739

Yardım AM5 İSLEMCİ PİNLER DEGİSİK/ BOZUK?

Bugun yeni işlemcim geldiği için eskisini çıkarıp temizliyordum, ilk başta elimden termal macun bulaştı sanıp izopropil alkol ve kulak cubugu ile hafifce sildim. Geçmeyince yakından bakayım dedim ve işlemcinin pin (artık ne deniyorsa) kısımları bu şekilde. Bunu benim yapmış olacağımı sanmıyorum...
  9. lux739

AOC 240HZ MONITOR, MAX 200HZ VERIYOR?

https://www.incehesap.com/aoc-24g11ze-23-8-240hzoc-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor-fiyati-87891/ ıcınden cıkan dp ile taktım max 200hz verıyor?
  10. lux739

Bu monitor gaming gecesi ile alınır mı?

https://www.incehesap.com/james-donkey-ravel-r45-24-240hz-0-5ms-fast-ips-fhd-pivot-gaming-monitor-sifir-olu-piksel-garantili-fiyati-88293/ birazdan indirime de giricek, yan monitorum bozulmaya basladıgı icin bunu ana monıtor yapıp su an kullandıgımı yan monıtor yaparım. Alınır mı?
  11. lux739

PC'ye 1-3 saniye boyunca garip takılmalar oluyor.

Selam yaklaşık 2 gundur pc sorunlarım ıcın konu acmıyordum ozlemıssınızdır. Sorunum bu, sesler kesiliyor takır takır oluyor garip ve bu kulaklığıma da yansıyor ardarda 3-5 tane pat pat sesi geliyor. Klibi ses açık dinleyin şarkı kesiliyor, sadece şarkı değil oyunda olsaydım yine aynı şekilde...
  12. lux739

OBS Açınca valorant ekran kartı çöküyor (sanırım)

AMD'nin kendi yeniden oynatma şeysi cok fps dusuruyo diye obs kullanmaya basladım. Obs kullanırken de, önce valorant donuyor sonra 'ekran kartı driverinizin guncellıgını kontrol edın' uyarısı cıkıp oyundan atıyor. OBS kapalıyken olmuyor bu sanırım. Driver sil yukle yaptım, sürüm degistim düzelmedi.
  13. lux739

Monitorum de cizgiler cıkmaya basladı

Yan mönitorumde boyle cizgiler cıkmaya basladı birden. Herhangi bi hasar vs almadı sadece tasınırken olusan bi hasar vardı ufak bir kısmı goruntu vermıyordu. Simdi cizgiler olusmaya basladı ve git gide artıyor cizgliler. Nolcak komple gidene kadar artcak mı bu cizgiler var mı bilen eden? NOT...
  14. lux739

Çözüldü✓ Dc yayın açınca yayın takılıyor gibi

Kayıt, ikinici monitorum üzerinden verdiğim yayının kaydı. Yani kısaca yayın açtığımda arkadaşlarım kayıtta oldugu gıbı goruyor yayınlarımı. Discord PTB, Canary denedim sorun aynı, Donanım ivmesi kapat/aç denedim aynı, düzelmedi. Yardımcı olursanız cok sevinirim. SORUNUMUN NET VİDEOSU ÇÖZÜM...
  15. lux739

Valorant /FPS/ Dusme Sorunu

FPS SAYACINA BAKARAK IZLEYINIZ 7500f , kule tipi sogutucu rx9060xt16gb 6000mhz 16gb ram cl36 650w psu ortalama olarak 65 dereceyi gecmiyor hic bir parca, uzun zamandır olan sorunum. Sayısız format attım, ddr4'ten ddr5 e gectim ama hala yok duzelmıyo. Bu sefer farklılık olsun diye tweak ile...
  16. lux739

Y.D Telefon hakkında

Yurtdısından babama 17pro aldırsam actırtmadan ne kadar kullanabılıyom, tum detayları bilen biri anlatabilir mi tsk. Eskisi gibi iki telefon cartcurt yapılabiliyo mu?
  17. lux739

Cevremde ki herkes grip

Ben dahil cogu tanıdıgım kisi grip sizde durumlar nası, dikkat edın kendınıze. Sıkıldım oyle konu acım dedım
  18. lux739

PSU'dan gelen bu ses normal mi?

Sesi ya ben yeni fark ettim ya da yeni oldu, ama bence yeni oldu.
  19. lux739

Çözüldü✓ Bluetooth kullanamıyorum?

Chipset ve bios'um güncel, bios'dan bluetooth kısmı enabled, fakat: WIFI de calısmıyo
  20. lux739

İnternet kopma sorunları

Ethernet ile bağlıyım ekte göründüğü gibi bazen seklemerın acılması vs dakikalar sürüyor. Oyunlarda da bi 5-10 sanıyelik kopma oluyor.
Geri