Arama sonuçları: *

1. B

Pc oto onarımda kaldı asla çıkmıyor

asla masaüstüne geçemiyorum anlayan virisi varsa yardım edebilirmi
  2. B

Pc masaüstüne geçmiyor onarımda kaldı sıfırlanmıyorda

kullanılabilir rami arttırmaya çalışıyordum sonra bir şey yaptım yeniden başladı pc asla masaüstüne geçmiyor onarımda takılı kaldı onarımdanda sıfırlayamıyorum hata veriyo nr yapıcam
  3. B

Arkadaslar seri yardım edermisiniz pc onarımda takılı kaldı

Kullanılabilir rami yikseltmeye çalışırken bir şey yaptım masaüstüne asla düşmüyor pc sıfırlamadan nasıl çözebilirim
  4. B

16gb ram 13gb olarak gözüküyor

kullanılabilir rami nasıl yükselticem arkadaslar yardımcı olurmusunjuz
  5. B

Sıfırlarken mavi ekran yedi hatada takılı kaldı pc açılmıyor

Bu hatayı veriyor yeniden başlatıyorum düzelmiyor ne yapmam gerek yrdımcı olursanız sevinirim
  6. B

gpu octan anlayan varsa yardım edebilirmi

after burnerdan cpu hızını msı kombustor acıp test halındeyken uygulamam cokene kadar yukselltım +164 e kadar gıdıyo +160 yapıyorum masaustunde googleda felan bıre sorun olmuyor ama valorantta oyunlarda ekran da cızgıler cıkıp surucusu hatası dıyıp oyundan atıyor nasıl düzgün bir oc yapıcam
  7. B

RYZEN 5 3600 TAM YÜKTE 93 DERECE

ARKADASLAR STOK FAN VAR AMA CINEBENCH FELAN ACINCA CPU 93 94 LERE CIKIYOR NASIL DDUSURCEM OC YAPMAYA VOLTAJLARI ELLEMEYI KORKUYORUM
  8. B

gpu octan anlayanlar yardım edebılırmı

kombustorda 1080p de 200 190 arası fps alıyorum gpu tdp hersey 100 de 100 ayarlardA BÖYLE MAX 77 DERECE GORUYO CORE CLOCK U 165 YAPINCA UYGULAMADDAN ATIYO MEMORY CLOCK DERECE ETKILEMIYO SANIRIM sıcaklık 80 olana KADAR ZORLIYIMMI YOKSA BOYLE iyi mi? GPU RTX 2060
  9. B

arkadaslar gpu oc tan anlayan varsa yardım edebilirmi

kombustorda 1080p de 200 190 arası fps alıyorum gpu tdp hersey 100 de 100 ayarlardA BÖYLE MAX 77 DERECE GORUYO CORE CLOCK U 165 YAPINCA UYGULAMADDAN ATIYO MEMORY CLOCK DERECE ETKILEMIYO SANIRIM sıcaklık 80 olana KADAR ZORLIYIMMI YOKSA BOYLE iyi mi? GPU RTX 2060
  10. B

gpu oc tan anlayan varsa acil bakabilirmi

11. B

arkadaslar acıl bakarmısınız oc yaptım

kombustorda 1080p de 200 190 arası fps alıyorum gpu tddp hersey 100 de 100 ayarlardA BÖYLE MAX 77 DERECE GORUYO CORE CLOCK U 165 YAPINCA UYGULAMADDAN ATIYO MEMORY CLOCK DERECE ETKILEMIYO SANIRIM 80 E KADAR ZORLIYIMMI YOKSA BOYLE iyi mi? GPU RTX 2060
  12. B

yardım edermisiniz telefonum şarj olmuyor

yardım edermisiniz ocak ayında xiaomi redmi note 11 satın aldım son 1 haftadır şarj olmuyor düşürmedim su kaçırmadım bişey olmadı yani sadece yeniden başlatınca şarj oluyor ve prizdeyken yeniden başlatmam gerek prizden söküp tekrar aynı prize takınca yeniden başlatmadan şarj olmuyor tamirciye...
  13. B

yardım edermisiniz telefonum şarj olmuyor

ocak ayında xiaomi redmi note 11 satın aldım son 1 haftadır şarj olmuyor düşürmedim su kaçırmadım bişey olmadı yani sadece yeniden başlatınca şarj oluyor ve prizdeyken yeniden başlatmam gerek prizden söküp tekrar aynı prize takınca yeniden başlatmadan şarj olmuyor tamirciye götürdüm orda tekte...
  14. B

Kedimi veterinere götürmelimiyim?

kedimi yıkamak zorunda kaldık yıkadım sol gözü daha öncedende hep çapaklanıyordum ama veyeriner bu türk kedilerde oluyor demişti yıkadıktan sonra gözünü aralı açıyor ve sulanıyor sizce bir şey olurmu nerdeyse 1 30 saat boyunca kuruttum nemli kalmasına izin vermedim bile ve peteğin yanınada yatıyor
  15. B

kiralık arabayla takla attık ne yapıcam

moowdan kiraladığım araçla takla attım burnum bile kanamadı araba 11 saat açık kaldı 7000tl borç oldu alkol vs hiçbirşey yoktu ama %100 ben hatalıyım esp kapadım drift uğruna moovdan hala aramadılar polis kimliğimi sorgulayıp bıraktı ne olur ne yapıcam bilmiyorum
  16. B

laptop aldım lütfen yardım edin

ASUS Rog Zephyrus G15 satın aldım r7 6800hs rtx 3060 modeli mimarlık 1. sınıfım 5 yıl götürürmü beni 3d uygulamalar kullanıcam Adobe After Effects Adobe Photoshop Pftrack Blender Cinema4d Umodel Embergen tarzı şeyler 35k bütçem vardı
  17. B

laptopum ısınıyor servise göndermek istiyorum ne yapmalıyım

Lenovo IdeaPad 5 kullanıyorum satın alalı 1 buçuk yıl oldu nerdeyse ve ilk aldığıma nazaran daha çok ısınıyor ve cpu da frekans dalgalanmaları yaşıyorum 140 160 fpsler den birden 10a 15e düşüyor garantisi devam ediyor termal macun değişimi ve fan genel bakım için ne yapmalıyım
  18. B

30.000Tl ye laptop önerisi ???

bana maximun 30.00TL ye kadar laptop önerebilir misiniz? iç mimarlık 1.sınıftayım beni 5 yıl götürecek 17.3 inç değilde daha küçük bir şey 3d blender after effect premier vs kulanıcam performans isteyen uygulamalar yani şuanki pcmin gpu su yetmiyor
Geri