Arama sonuçları: *

• Users: TheJerry
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. TheJerry

Vodafone net 20 gündür internet yok

vodafone net 20 gündür internetim yok. İnternetin ne zaman geleceiğini sorduğumda 10 gün sonrasını söyleyerek geçiştiriyorlar . İptal etmek istediğimde tahhahütü ödememeden iptal hakkım olmadığını söylüyorlar . Ne yapabilirim bi fikri olan var mı ?
  2. TheJerry

GP2Y1010AU0F toz sensörü ESP32 ile çalıştıramadım.

elimde GP2Y1010AU0F ve esp32 var . İnternette olduğu gibi bağlama yaptığımda ve kodumu çalıştırdığımda sabit bir değer alıyorum nedenini bilen var mı ?
  3. TheJerry

Jbl quantum 100 Kulaklığı aldım kendi driveri algılamıyor.JBL QuantumENGINE

Jbl quantum 100 Kulaklığı aldım kendi driveri algılamıyor. Kullanan var mı ? usb ile giriş değil 3.5mm ile . USB dönüştürücü ile de denedim olmadı. 1676670860 JBL QuantumENGINE driverin adı
  4. TheJerry

Çözüldü✓ Babam anakartı mı yaktı ?

Merhaba iyi günler. Babam kasanın cd yerine hdd takmış . Taktığı kablodan yanık kokusu gelmiş ve pc açılmıyor . Yarın bilgisayarcıya götürcez. Ne olmuş olabilir ?
  5. TheJerry

Çözüldü✓ Ram aldım duel channel olması için ne yapılmalı?

MS-B9071 (U3E1) anakartı kulllanıyor pc MSI , laptop anakartı anladağım kadarıyla hangi slota takmalıyım ??
  6. TheJerry

Çözüldü✓ Ram alacağım bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

Ram alacağım bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? iki sorum olucak. Bilgisayarımda ki ram 8 gb ddr4 2400mhz laptop , almak için altaki rami buldum güvenilir mi bilemedim . https://www.n11.com/urun/kingston-kvr24s17s88-8-gb-ddr4-2400-mhz-cl17-ram-1111142?magaza=elmacik Bakınırken güvenilir...
  7. TheJerry

Mousepad almayı düşünüyorum bütçe 50-120

https://www.hepsiburada.com/xrades-gri-cors-xl-gaming-oyuncu-mousepad-70-x-30-cm-p-HBV00000LZUJ5 bunu buldum kalitesi iyi mi ? bu fiyatlarda daha güzeli var mıdır ? çok ince mousepadları sevmiyorum. Bu world maplı mousepadlere baktım ama baskısı iyi dur muyor bilen varsa bilgi verirse .
  8. TheJerry

Pny mi yoksa MLD M20 mi ? SSD

İŞ bilgisyarına SSD alıcağım hangisini almayalım ? m2 slotu yok ...
  9. TheJerry

Pny SSD CS900 SSD7CS900-480-PB 480 GB alınır mı ?

Pny SSD CS900 SSD7CS900-480-PB 480 GB alınır mı ? İş yerindeki pc ye kullanılacak . https://www.teknosa.com/pny-cs900-ssd7cs900480pb-480-gb-sata-30-25-ssd-p-784950900?shopId=2232&utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.18
  10. TheJerry

W11 yeniden kurdum ve donduktan sonra kendisini yeniden başlatmaya başladı.

Pc mi yaklaşık 1-2 gün önce sıfırladım W11 yeniden kurdum ve donduktan sonra kendisini yeniden başlatmaya başladı. Daha önceden W11 kuruluydu ve böyle bir sorunla karşılaşmamıştım . Sorun nedir anlayamadım ?
  11. TheJerry

Çözüldü✓ Laptop termal macun fazla bulaşmış ne yapılmalı

Laptopun termal macunlarını yenliyordum ama önceden kalma macun (orjinalinden ) etrafına bılaşmış ve katılaşmış .Fazla zorlamadan hafiten temizledim . Daha fazla temizlememe gerek var mı ? Ne yapılmalı ?
  12. TheJerry

Çözüldü✓ i7 6700 CPU için ekran kartı önerisi

i7 6700 CPU için ekran karti tavsiyeleri? Elimize i7 6700 işlemci var. Darboğaz yapmayacak alabileceğimiz her oyunu oynayabileceğimiz ekran kartları nelerdir?
Geri