Arama sonuçları: *

• Users: Seyyid01
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Seyyid01

Lenovo LOQ 15IRH8 nasıl

https://m.n11.com/urun/lenovo-loq-15irh8-82xv00fytx-i5-12450h-16-gb-512-gb-rtx4050-156-dos-fhd-dizustu-bilgisayar-55462661?magaza=gti-bilisim&gclsrc=aw.ds&gad_source=4&gclid=EAIaIQobChMI8evBicv5hwMVOZxoCR3QRAIcEAQYAyABEgIJAvD_BwE bu bilgisayar nasıldır .Ben bulamadımda extra ssd slotunun kenar...
  2. Seyyid01

Discord color issues while screensharing on windows with nvidia hatası

Discord u açmaya çalıştığımda resimdeki görüntü karşıma çıkıyor ve açamıyorum .Nvidia nın eski sürücülerini yükle diyor fakat alternatif bir yol varmıdır? RTX3050
  3. Seyyid01

Cities skylines açılmıyor .

Diğer oyunlarda bu sorunu yaşamıyorum fakat Cities Skylines adlı oyununu açmaya çalıştığımda başlatılıyor yazıyor fakat sonra ben bir şey yapmadan tekrar oyna butonu çıkıyor .Açmaya çalışırken programın penceresi veya paradoxv2 açılmıyor .Masaüstünden hem paradoxu hemde citiesi açmayı denedim...
  4. Seyyid01

Assetto corsa trafik modu hatası

Assetto corsa trafik modunu kurdum fakat araba biryere çarpınca geri düzelmiyor motor bozuluyor .Bir çözüm bulamadım .Sizlerden yardım alabilirmiyim?
  5. Seyyid01

Bilgisayarım oyun kaldırmıyor ama direksiyonum var

Bilgisayarımda forza horizon 4 assetto corsa carx gibi oyunlar oynamak için direksiyon seti (g29) sipariş ettik fakat bilgisayarım oyunları kaldırmadı .Yeni bir bilgisayar alacak paramız yok direksiyon seti elimizde kaldı .Geforce now gibi programları araştırdım fakat onlarda pahalı (aylık...
  6. Seyyid01

Bu Virüsmü? (Virus total)

oyunindirvip üzerinden pes 2017 indirdim (pc kötü yeni futbol oyunlarını kaldırmıyor) fakat process explorer üzerinden arattığımda bu sonuç ile karşılaştım .Bu virüs olduğu anlamına mı geliyor?
  7. Seyyid01

HDMI kablo önerisi (2.1)

Başlıktada olduğu gibi oyun oynarken bilgisayar ekranı küçük olduğundan bilgisayarı televizyona bağlamak için HDMI 2.1 kablo arıyorum .En az 60fps 100hz 4k çözünülürlükte olmalı .Şimdiden teşekkürler:giggle:
  8. Seyyid01

Rampage Drive rs+ mı Logitech G29 mu

Rampage yeni direksiyon çıkarmış bende araştırmak istedim. Fakat yeni olduğu için fazla kaynağa ulaşamadım. Avantajları dezavantajlarını ve G29 la kıyasını sizden alabilirmiyim? şimdiden teşekkür ederim
  9. Seyyid01

Logitech G923 hala alınır mı?

Logitech G923 nasıldır? sesi ne kadar fazla çıkıyor? deneyimlerinizi yazabilirmisiniz? şimdiden teşekkür ederim.
  10. Seyyid01

Logitech G29 bu fiyata değiermi?

normalde G29 almayı düşünüyordum ama şu videoyu () izledikten sonra şüphelenmeye başladım. Sizce bu video doğruyumu söylüyor ki G29 alınmaz, yanlışları mı anlatıyor? G29 almazsam ne alabilirim yazarmısınız ? (vitesli alacam)
  11. Seyyid01

RX550 laptop olmaması gereken hızda

RX550 8GB ram i5-11. nesil (depolama alanı fazlaca var) laptop ta virüs veya arkada çalışan program yok ama olmaması gereken hızda, oyun oynarken düşük fps alıyorum (laptopun kaldırabileceği oyunlar) bu yavaşlamanın sebebi neyden kaynaklanıyor ve nasıl çözebilirim? şimdiden teşekkür ederim
  12. Seyyid01

bu telefon minecraft açarmı

2 gb ram 16gb depolama alanı minecraft pe 1.19 açarmı (telefon)
  13. Seyyid01

Bu sistemde Assetto corsa oynanırmı

Assetto Corsa almayı planlıyordum ama bilgisayarım oynatırmı diye şüphe ettim nvidia mx550 8gb ram i5- 11. nesil depolama alanım var windows 10 şimdiden teşekkür ederim
  14. Seyyid01

Logitech g29 3 yıl kullanılırmı

Forumlarda genellikle logitech g29 un ideal bir direksiyon olduğu söyleniyor. Direksiyon setini uzun zaman kullanacağım ama uzun kullanım tavsiyeleri ile alakalı video bulamadım. Eğer logitech g29 alırsam uzun zaman(en az 3 yıl) götürürmü? şimdiden teşekkür ederim😊
  15. Seyyid01

Direksiyon aldıktan sonra ne yapabilirim?

1.sorum logitech g29 direksiyon almayı düşünüyorum, bilgisayar küçük olduğu için televizyona usb ile bağlamayı düşünüyorum .Bağladıktan sonra herhangi bir sorunla karşılaşabilirmiyim? 2.sorum internetten direksiyon fiyatlarını araştırırken gerçekten araba gibi hissettirirmi diye düşündüm...
  16. Seyyid01

intel İ5 11. nesil , intel iris xe darboğaz oluyor. ne yapmalıyım?

laptopumda i5 11. nesil , intel iris xe grapichs var .Oyun oynamak isteyince işlemci %60 ını , ekran kartı %98 ini kullanıyor .oyunlarda fps düşüklüğü alıyorum . Aklıma yeni Ekran kartı almak geliyor ama maliyetli iş olduğu için fikirlerinizi alabilirmiyim? DARBOĞAZ
  17. Seyyid01

Direksiyon seti önerisi

Direksiyon seti almak istiyordum da piyasayı araştırdım, güzel sonuçlar bulamadım. 900 derece , vitesli bir direksiyon seti arıyorum. Bütçem 6000TL .https://www.rushtr.com/urun/rush-rw900r-prorace-direksiyon-seti/ böyle bir direksiyon buldum ama nasıl olduğunu bilmiyorum. 2. el olmayacak
  18. Seyyid01

9.000 tl Bütçeli Bilgisayar

9000 TL ye bilgisayar alacam. Öneri verirmisiniz? .(APU olmasın) (monitörsüz) 1669909417 Oyun Bilgisayarı olacak
  19. Seyyid01

Bloons TD 6 ya mod yükleyemiyorum

Bloons TD 6 adlı epic games ten oyun aldım, mod yükleyemiyorum . Youtube ye falan baktığımda herkes steamdan yüklemiş .Oyuna mod yükleyememenin sebebi epic gamesten aldığım için olabilirmi? .Bilen varsa nasıl yükleyeceğini yazabilirmi? .Oyunu iade edemiyorum.
  20. Seyyid01

epic games deki oyunu steam a atma

Epic games ten oyun aldım , oyunu epic games ten steam a göndermek istiyorum (oyunu steam dan oynamak istiyorum) . oyunu iade edemiyorum. Böyle bir sistem varmı? (oyunun adı : Bloons TD 6)
Geri