Arama sonuçları: *

• Users: Batu06
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

kablosuz kulaklık kutusu şarj etmiyor

kablosuz kulaklığın kutusu kulaklıkları şarj etmiyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz
  2. B

Sennheıser momentum tw 3 kulaklığım kutusu kulaklıkları şarj etmiyor

Sennheıser momentum tw 3 kulaklığım kutusu kulaklıkları şarj etmiyor ve kutu bip sesi çıkartıyor alalı 6ay oldu
  3. B

matriks ıq da indikatörler hakkında daha fazla bilgi nerden edinebilirim

matriks ıq da indikatörler hakkında daha fazla bilgi nerden edinebilirim
  4. B

laptop gereksiz yerlerde mavi ekran veriyor

laptop a öncesinden matriks ve tradingview indirdikten sonra mavi ekran aldım ve bilgisayar driverleri sildi sonra format attım düzeldi dedim ama gerksiz yerlerde mavi ekran veriyor fifa 23 de,virüs taramasında,oyun indirirken bilen tavsiyesi olan varsa söylerse sevinirim bilgisayar monster...
  5. B

Öneri Youtube için moto vlog da kullanılacak kamera

Youtube için moto vlog da kullanılacak max 1.5k lık go pro tarzı kamera önerir misiniz?
  6. B

dualshock 4 almak istiyorum ama orjinal bulabileceğim bi yer varmıdır

ps den pc ye gelen oyunları oynamak için dualshock almak istiyorum ama orjinal ürün bulabilirmiyim en nantıklı gelen mediamarkt tan almak var https://www.hepsiburada.com/sony-ps4-dualshock-kablosuz-kumanda-siyah-v2-sony-eurasia-p-HBV00000234P4 bu linkteki ürün orjinalmidir
  7. B

Beyler üniye yeni geçtim 30 35k arası laptop almak istiyorum

Beyler üniye yeni geçtim 30 35k arası laptop almak istiyorum aklımda 2 ürüm var sizin önerdiğiniz bi sistem varsa ve benim düşündüklerim hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olurmusunuz yazmayı unutmuşum ssd 1tb olmasını istiyorum Tulpar T7 V20.5.6 17,3"...
Geri