Arama sonuçları: *

• Users: BarisHn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

M.2SSD BIOS'da görünüyorken disk yönetimi kısmında görülmüyor

Merhaba, yeni bir M.2 SSD aldım, SSD BIOS'da görünüyorken disk yönetiminde hiçbir şekilde görülmüyor. Bu neden oluyor ve çözümü konusunda yardımcı olabilir misiniz? Anakart: B550M SSD: Sandisk Extreme M.2 NVMe
  2. B

Bu kablo hangi anakart yuvasına takılacak?

Merhabalar, ilk defa kendim kasa montajına girişeyim dedim, girişmez olaydım. Yükseltme vidalarının yerini yalama yaptığım için yükseltme vidaları yerinde dönüyordu. Ben de yükseltme vidasız anakartı taktım bu bir sıkıntı olur mu? 2. Si ise elimde bulunan kablonun nereye takılacağını bulamadım...
  3. B

Kulaklık takınca video ve ses senkronize olmuyor.

Merhabalar, Taotronics soundliberty 97 marka Bluetooth kulaklığım var. Kulaklıkta Instagram, YouTube, Twitter veya telefondan bir video açtığım zaman videoda ufak bir kasma olup ses sonra gelmeye başlıyor. Videoyu durdurup sesi eşitledikten sonra başlatınca da düzelme yapmıyor. Bir türlü sorunu...
  4. B

Toplama pc için parça önerisi.

Merhaba, kardeşime bir PC topluyorum ve bazı parçalarda kararsız kaldım bu konuda yardımcı olur musunuz? Parça veya direkt sistem önerisi de alabilirim. Bütçe maksimum 14 bin TL. İşlemci: i3 12100F. Anakart: H610M-K Ekran kartı? RAM: Corsair Vengeance 8x2 DDR4 3200MHz. Kasa? PSU? Yardım için...
  5. B

Sistemime göre uygun kule tipi soğutucu önerisi?

Merhaba, bende Ryzen 5 5600X işlemci var. DBD, RDR2, RE4 remake, GoW, Spider-Man gibi oyunlarda 95 dereceyi görüyor. 4x120mm kasam var, buna uygun olarak kule tipi soğutucu alacağım. Thermalright Assassin King 120 SE Thermalright Phantom Spirit 120 SE Thermalright Peerless Assassin 120 SE Bu...
  6. B

Epic games hesabım başka bir EA hesabına bağlanmış.

Merhabalar, Epic games hesabım bana ait olmayan başka bir EA hesabına nasıl olduğunu bilmediğim bir şekilde bağlanmış ve EA games bağlantısını Epic Games kaldırmıyor, EA games ile iletişime geçtiğim zaman da benim olmayan EA hesabının doğrulamasını yapamadığım için bağlantıyı kaldırmıyorlar, bu...
  7. B

Epic Games Hesabı tanımadığım bir EA hesabına bağlandı

Merhaba. İyi günler dilerim. Dün Epic Games'ten FC24 aldım ve oyunu indire bastığımda tanımadığım bir EA hesabına yönlendirdi. Sonra EA'ya yazdım. Epic hesabıma benim ana hesabım değil bu tanımadığım hesap bağlanmış. EA'da hesap sahipliğini doğrulayamadığım için (çünkü hesap benim değil)...
  8. B

windows etkinleştirme

Merhabalar, windows key satın aldım ama etkinleştirme kısmı açılmıyor, nasıl etkinleştirebilirim?
  9. B

Asus TUF mu Vievsonic mi?

Merhabalar, RTX 3060 ekran kartım var ve ekran almak üzereyim. Bu üç ekran arasında kaldım sizce hangisi daha mantıklı? Asus'un 27" olan monitörü 2K değil, görüntüde piksellenmeler olur çekingem var. Bir de Vievsonic monitörde G-sync kullanabilir miyim? Şimdiden teşekkürler...
  10. B

Kasa ve PSU önerir misiniz

Merhabalar, 2000 TL bütçem var. Kasa ve psu önerir misiniz? Anakart ve ekran kartım RTX 3060 B550M
  11. B

Monitör ve bilgisayar bileşenleri önerisi olan var mı?

Merhabalar, şuanda 4 bin TL bütçem var. Monitörden anlamadığım için hangi monitörün bana uygun olduğunu bilmiyorum, ASUS TUF Gaming VG249Q baktım ama almadan önce bir de bilen kişilere danışmak istedim. Asus'un bu monitörü alınır mı yoksa daha mantıklı alternatifler var mıdır?
  12. B

Çözüldü✓ Bilgisayar bileşenlerinin uyumu

Merhabalar, bilgisayarımı yeniliyorum. Ekran kartı olarak Asus'un RTX 3060 12 gb dual modelini satın aldım, işlemci olarak Ryzen 5 5600 düşünüyorum. Mevcut anakart modelim: Asus ROG strix B350-F gaming anakart. Bu anakart modeli işlemci ve ekran kartında bir sıkıntı çıkarır mı yoksa kullanmaya...
Geri