Arama sonuçları: *

1. napimdedayagıye1

Ubuntu 22.04 Steam hiç bir oyun açılmıyor

Play'e basıyorum 10 sn sonra falan çöküyor oyun. TF2 ve HL de denedim başka oyunum yok.
  2. napimdedayagıye1

BlissOS/Android-x86 kurulmuyor

BlissOS ve Android X86 kurulumunda Create/Modify partitions kısmına girdiğimde bu geliyor: Bu ekrandan 90 GB'lık kısmı seçiyorum kuruluyor ama açılmıyor. Create/Modify partitions kısmına girdiğimde USB'yi seçince işlem yapacağım ekran geliyor ama ben USB'ye kurmayacağım.
  3. napimdedayagıye1

Pc kendi kendine kapanıyor

Kardeşim pc açılmıyor demişti. Sonra linux mint ekranı gelmiş öyle bırakmış. Ekran kartını tanıtmıştım driverını kurayım dedim. Tam kurdum pc kapandı. Açtım seçtim linuxu açılmıyor. Debug modda açtım kırmızı bir yazı geldi kapandı. Dedim kesin driver kurulmadı çöktü hemen win 7 cd taktım...
  4. napimdedayagıye1

CS Source 'Steam Beta' sorunu

Ne yaptıysam olmadı. Serverlar gözükmüyor. Yerel oyun açılmıyor.
  5. napimdedayagıye1

Linux Mint D diskine nasıl kurulur?

Arkadaşlar C diskinde win7 kurulu d ye Linux Mint kurayım dedim. Win7 nin yanına kur diyince c diskini küçültüyor.
  6. napimdedayagıye1

Monitör incecik bir ses çıkarıyor

Kullanırken yok ama uyku modun geçtiğinde veya kapalıyken bu ses çıkıyor.
  7. napimdedayagıye1

PC'nin fanları 3 saniye çalışıp kapanıyor

İyi akşamlar. Bu bilgisayar i5 2310 işlemciye sahip ve HD5450 ekran kartına sahip ama ekran kartını şuan çıkardım. Anakartı GIGABYTE GA-H61M-S2-B3. Ben bir akşam oyun oynarken aniden kapandı. Sonraki gün açılmıyordu. Eski bilgisayarımdan anakart ram ve işlemci harici herşeyi taşıyabilirim. Esku...
  8. napimdedayagıye1

Critical Ops ayrılan penaltı nedir?

Az önce ranked gireyim dedim böle yazdı.
  9. napimdedayagıye1

Winaero Tweaker nasıl indirilir, nasıl kullanılır?

İnternettekiler muhtemelen fake ve virüslü. Kullanımını da anlatırsanız sevinirim.
Geri