Arama sonuçları: *

• Users: NeonYuko
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. NeonYuko

Çözüldü✓ Donanım arşivi sistemi bugün değil mi ?

Merhaba da sistem bugün çıkacaktı saat 10 oldu kesin çıkacak mı yoksa itopya dan başka bir sistem alayım mı ?
  2. NeonYuko

Arctis 9 wireless mi Nova pro Kablolu mu

Merhabalar bütçem 5-6k hem nova pro hemde arctis 9 deneyelimleyen birileri var mıdır ? Sizce hangisini tercih etmeliyim?Rahatlık bakımından wireless'e daha yakınım çünkü kablosu yok ama aralarında ses bakımından kalite farkı var mı bilmiyorum.
  3. NeonYuko

Void Elite Wireless güncellenmiyor

Merhaba, bugün Void Elite Wireless model kulaklığım elime geldi. Uzun zamandır Wireless kulaklık istiyordum ama sanırım yanlış tercih yapmışım. Neden böyle dedim öncelikle kulaklıkta bir şey dinlemezken arkadan bir ses geliyor ve bu beni aşırı rahatsız etti. Bende hemen iCUE uygulamasını indirip...
  4. NeonYuko

Hangi monitörü alayım

Merhaba Kasım indirimleri bittiği gün monitörüm bozuldu.Şimdi indirimli ürün bulmak zor oluyor 2000-3000 arası bütçem var.Aşağıdaki monitörleri bulabildim hangisini almalıyım ? veya daha güzel önerileriniz var mı...
  5. NeonYuko

Arkadaşlar Yardım Diskim gözükmüyor

Arkadaşlar öncelikle Konuyu doğru başlıkta açtım mı bilmiyorum . Bugün Yeni ssd aldım ve windowsu yeni ssd me taşımak istedim.Youtubeden teknopatın saçma sapan bir videosu yüzünden gitti 1T lık ssd 200 gb oldu Bir türlü düzeltemiyorum Fikri olan konuya yardım edebilir mi şunu çözelim . Sağ...
  6. NeonYuko

Öneri Oyuncu Koltuğu

Merhaba Oyuncu Koltuğu almayı düşünüyorum. 2 koltuk arasında kaldım.Bu 2 üründen hangisini tercih etmeliyim.Daha önce kullanan veya bunlardan daha güzel olduğunu düşünen varsa foruma cevap verebilir mi https://www.hawkchair.com/urun/fab-v4-oyuncu-koltugu...
  7. NeonYuko

Hangi SSD almalıyım ?

Merhaba 2000-2500 tl Bütçem var.Genel olarak bilgisayarımı oyun odaklı kullanıyorum.Önerdiğiniz ssd var mıdır...
Geri