Merhabalar, mikrofon önerisine ihtiyacım var dün quadcast s aldım ve mikrofon umduğum gibi çıkmadı iade ediyorum yeni bi mikrofon almak istiyorum bütcem maks 10k civarı yardımlarınız için teşekkürler.
merhabalar internet tarayıcısına yönlendirme olmuyor linkleri açmıyor ya da spotinin sekmesini açmıyor sebebi ne bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirm
Merhabalar bıos güncellemesi yapıcaktım fakat bıos güncellemesini başlattıgımda güncelleme başlamadan monitör kapanıyor sistem açık kalıyor nerde hata yapıyorum güncellenmiyor
https://www.itopya.com/planet-torxamd-ryzen-5-7500fmsi-geforce-rtx-4070-ti-ventus-3x-12gb32gb-ddr5500gb-nvme-m2-ssdge_h24332
Merhaba,bu sistemi almayı düşünüyorum güzel mi yoksa sistem toplama rehberinden iyi fiyata 4070 mi bekleyim
HAZIR SISTEM ARARKEN BİR ÜRÜN GÖZÜME CARPTI BIR KAC DEGISIKLIK ILE ALINABILINECEK SISTEMLERDEN BIR TANESI DIYE DUSUNUYORUM
3070 SISTEM BEKLERKEN ZATEN 20-25 K ARASI ANCA OLUR DHA ASAGISI OLMAZ URUNUN NORMAL FIYATI 20K DEGISIKLIK ILE BN BIRAZ DHA PAHALIYA KACTM 25 K YA YAKIN OLUYOR
ılk sıstem...
Merheba arkadaşlar 20k bütçem var hazır sistem alcam fakat napmam gerektiğini bilmiyorum donanim arşivi yüksek segment sistemini mi bekleyim yoksa simdiki indirimlerden yararlanıyım mı ?