Arama sonuçları: *

• Users: -YBY-
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Hangi alışveriş sitelerinden ticari kredi kartla taksitle telefon alabilirim

Merhaba ticari kredi kartlarıyla taksitli telefon alabileceğim hangi siteler var
  2. Y

DJI osmo Action 3 uzun mesafelerden canlı görüntü aktarımı nasıl yapılır?

Kendi uygulamasından çok kısa bir mesafeye kadar izleyebiliyorum herhangi bir internet bağlantısı olmadan, 100 metre gibi bir mesafeden nasıl seyredebilirim? Fiber optik olabilir diye düşündüm fiber optik media converter bu cihaz fiber optik kabloyla görüntü aktarımı sağlıyor ama bana su...
  3. Y

Windows 11 pro yenileme yapmadan değişiklikler masaüstünde gözükmüyor

1 aydır windows 11 pro kullanıyorum yenileme yapmadan herhangi bir değişikliği göstermiyor örneğin zip dosyasından çıkardığım dosyalar yenileme yapana kadar gözükmüyor internetten indirdiğim dosyalar yenileme yapana kadar masa üstünde veya dosya içerisinde olsun yenileme yapama kadar gözükmüyor...
  4. Y

RTX 3060 Mobile Max-P 140W ekran kartı oyun oynarken 90W civarında dolanıyor

RTX 3060 Max-P 140W'lık ekran kartım oyun oynarken 90W civarında dolanıyor internette aynı bilgisayarın testlerinde aynı oyun 130W'a kadar çıkıyor çözümü nedir? Teşekkürler. Laptop: Acer Nitro 5 (2022) AN515-58-75rn
  5. Y

RTX3060 F/P LAPTOP ÖNERİSİ

Biraz araştırmanın sonucunda bu dört laptoptan birini almaya karar verdim hangisini tavsiye edersiniz önereceğiniz başka bir modeli de yazabilirsiniz. teşekkürler :)...
Geri