Arama sonuçları: *

• Users: Hafiye
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Hafiye

Android Redmi 9T güncelleme yaparsam kilitlenir mi ?

Merhabalar Öncelikle bir süre önce kendi telefonum arıza yaptı ve akrabadan bu telefonu aldım arızalı olarak ekranı değiştirdim ve açılır hale geldi ve öğrendim ki cihaz yurt dışı ve 2 güncellemesi var ben bu cihazı güncellemek istiyorum fakat bildiim kadarıyla imei atılmış telefonları...
  2. Hafiye

Öneri sizce 2. el rx 580 almalımıyım ?

Öncelikle merhabalar konuya tıkladığınız için teşekkür ederim şimdi ben Asus strix gtx 960 2gb kullanıyorum ve bazı oyunlarda vram sıkıntısı çekiyorum ve fiyat performans olarak 2. el rx 580 almayı düşünüyorum fakat biliyorsunuz ki çok fazla mining çıkması var önerilerinizi bekliyorum almak...
  3. Hafiye

Yardım tpm 2.0 açtım görüntü yok

tpm açtıktan sonra görüntü gitti tanıdığıma götürüp bios attım (kendim) kaç farklı sürüm fakat görüntü hiçbirşekilde gelmedi gigabyte b450m h gtx 960 2gb ryzen 5500
  4. Hafiye

low leptop için oyun önerisi

ofise giderken kullanıyorum canım sıklmasn diye fakat cs 1.6da felaket kasıyo gta 3 açnca en az 12mb ekran kart olmas lazım diyor oyun önerebilir misiniz ? ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ : Işlemci: Intel Pentium M 740 1.73GHz 533MHz FSB 2MB Cache Bellek: 1 GB + 512MB DDR2 TOPLAM 1,5 Gb Ram Ekran Kartı...
  5. Hafiye

Çözüldü✓ Format sonrası wifi yok

merhabalar öncelikle tüm forum videolara baktığımı belirtmek isterim leptopuma format attım win 7 32 bit fakat driverleri yüklememe rağmen sadece ethernet bağlayabiliyorum saatlerdir uğraşıyorum ama boş
  6. Hafiye

Çözüldü✓ eski leptop için öneri

merhaba öncelikle travelmate 2420 pentium bir leptopum var 3-4 ay önce 200 TL'ye almıştım harddisk fişi çekti değiştirmek istedim ama ideymiş dönüştürücü alıcam işlemciyi ve rami yükseltmek istiyorum fakat çipset anakart hakkında düzgün bir bilgi bulamadım kaç gb ram destekler dual core...
  7. Hafiye

YARDIM! Sürekli farklı ülkelerden steam kodu geliyor

Öncelikle en baştan anlatayim bilgisayarıma virüs girdi instagramdan elon mask uzerinden dolandırıcılık yapan kişiler post hikaye felan attılar şifremi değiştırdim epostamı felan filan sonra steam guard varken hesabımdaki değerli eşyalar satılıp 0.23kuruşluk dota itemine 500-600 gibi para...
  8. Hafiye

Yardım Test Etmeden İkinci El İşlemci ve Anakart Aldım ve Görüntü Gelmiyor

Öncelikle şunu belirtmek isterim 2. el bi anakart ve işlemci aldım ama ekrana görüntü gelmiyor anakartı aldığım adamı aradığımda çalışan video ve fotoğraf yolladı işlemciyi aldığım adamda işlemci çalışmasa start vermez diyo ve anakart işlemciyi ısıtıyor yani ramlar ekran kartı ve psu sorunsuz...
  9. Hafiye

Çözüldü✓ Ekran kartı tavsiyesi

Sistem toplamak istiyorum ve sadece anakartı sıfır alıcam psu 450w hazırda var 1600mhz 2x8 ramlerimde var 8x256 İ7 3770 ikinci el Anakart PCwinmax H61-lw Intel 1tb harddisk 240gb ssd Bunları tamamlayınca 1660 veya 1050 ti için param kalmıyor 1000-1200 bütcem var ekran kartı için ne önerirsiniz...
Geri