Arama sonuçları: *

• Users: Gökberkk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Gökberkk

Çözüldü✓ Redragon klavyenin kablosunu kaybettim

Öncelikle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü özlem ve saygıyla anıyorum. Redragon K617 klavyenin kablosunu kaybettim dostlar, incehesap'tan almıştım. Bi tarafı type-c diğer tarafı type-A. Buna uyum sağlayacak pahalı olmayan kablo ne alabilirim, veya incehesapla konuşsam kablo gönderirler mi...
  2. Gökberkk

Motosiklet ehliyet parkurundaki 8'in çapı ne kadar?

Merhaba, binanın bahçesine motosiklet ehliyet sınav parkurundaki 8'i spreyle çizip pratik yapmak istiyorum kursa yazılmadan önce, 8'in yuvarlağının bir tanesinin çapı kaç metredir bilen var mı?
  3. Gökberkk

Öneri Kablolu kulak içi kulaklık tavsiyesi

Merhaba, Apple Earpodslarımın 7 senenin sonunda bozulmasından dolayı kulaklık arayışındayım. Rap müzik dinliyorum, şimdiye kadar JBL T110'dan tutun AKG EO IG955, QKZ AK1 gibi farklı modeller de kullandım. Bass ağırlıklı bir model arıyorum. Düşündüğüm modelleri aşağıya ekledim, tavsiyeleri...
  4. Gökberkk

Pierre Cardin ikinci el ceket fiyatlandırması

Merhaba, orijinal Pierre Cardin ceketi satmak istiyorum nasıl fiyat belirlemeliyim? Malzemesi suni deri olarak geçiyor, kozmetik olarak 10/9.5 alır, sayılı kullanıldı. Beden 50-52. Yardımcı olursanız sevinirim.
  5. Gökberkk

defacto online mağazadan alınan tişört iadesi

Merhaba, dün akşam defactodan aldığım oversize fit tişört elime ulaştı. Tişörtün ön kısmında defo varmış, bunu dışarıda dikkatli bakınca fark ettim ve gün boyu mecburen giydim, parfüm falan da sıktım evden çıkarken. Sizce DeFacto bu ürünün iadesini alır mı? Etiketini söktüm ama atmadım, bunu...
  6. Gökberkk

Fitness'a başlangıç için tavsiyeler

Merhaba, 19 yaşındayım. Daha önce düzenli olarak hiç spor yapmadım, 50 metre koşup yorulan, 10 şınavdan sonra tıkanan birisiyim. Günde en az 1.5 km falan yürüyorum. Genel olarak bu tembelliği kenara bırakıp hem estetik bir vücuda sahip olmak hem sağlıklı bir insan olmak istiyorum. Sigara...
  7. Gökberkk

Apple Earpods orijinal olup olmadığını nereden anlarım?

Dostlar merhaba, elimde bir tane iPhone 6 kutusundan çıkan Çin üretimi Earpods var, uzun süre kutuda durdu ve orijinal olduğundan eminim. Bir tane de dolap uygulamasından iPhone 6 kutu çıkması diye aldığım Vietnam üretimi yazan Earpods var. Kutuları karşılaştırdığımızda Vietnam olanın kutusu...
  8. Gökberkk

ABD'den Türkiye'ye araç sokmak mümkün mü?

Merhaba, konuyu merak ettiğim için açıyorum gidip alma durumu yok. Ekte SS mevcut örneğin bu arabayı Türkiye'ye getirip aktif kullanmak istesek bu mümkün mü? Gidip alma süreci falan nasıl olacak? Konu hakkında bilgi sahibi abiler, kardeşler aydınlatabilirse sevinirim. Konuda benim gibi fikri...
  9. Gökberkk

HJC C70 kask beden uyum sorunu

İyi geceler, dün internetten HJC C70 kask aldım. Alırken bedeni ölçüp aldım fakat gelince kaskı zor takıyorum taktığımda da peltek konuşuyorum o derece sıkıyor, yanaklarımı ısırmaktan konuşamıyorum. İki dakika taktım içinde pancar gibi kızardı yüzüm, motosikletin üstünde kullansam bayağı...
  10. Gökberkk

migitec.com web sitesi güvenilir mi

Selamün aleyküm bu siteyle ilgili şikayet, yorum vs. bulamadım. Güvenilir mi sizce...
  11. Gökberkk

Garanti belgesi olmayan Poco F4 alınır mı?

Merhaba, 9000₺'ye 3 aylık mi storedan alınma poco f4 alacağım ama garanti belgesini kaybetmiş satıcı, yaşadığım şehirde Mi mağazası var. Sizce alınıır mı sorun olur mu garanti işi?
  12. Gökberkk

Bilgisayarım bu fiyat eder mi?

Dostlar bu sistemi 6000₺'ye satıyorum sadece kasa olarak sizce nasıl fiyat? Parçaların hepsinin kutu faturası mevcut. AMD Ryzen 3 2200G Asus Prime A320M-F mATX Galax Nvidia Geforce GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5 128 BİT XPG Gammix D30 16 GB (2x8) 3200 MHz Apacer Panther AS340 240 GB Sata SSD (SIFIR)...
  13. Gökberkk

Yardım Sata SSD nasıl sıfırlanır?

İyi geceler, içinde Windows 10 Pro kurulu SSD'mi yarın kargolamak zorundayım ve sıfırlamam lazım, biçimlendirmeyi denediğimde Windows kurulu olduğu için biçimlendirilemiyor diyor. Nasıl çözebilirim, SSD'yi takabileceğim başka bir laptop ya da kutu falan yok. İşten anlayanlar yardımcı olursa...
  14. Gökberkk

Gardrops'tan ürün satmak güvenli mi?

Merhaba, bir alıcı Gardrops üzerinden Sata SSD satın almak istiyor ama Param Güvende'deki gibi güvenlik açığı var mıdır burada? İade talebi oluşturup farklı bir ürün gönderebilir mi? Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
  15. Gökberkk

Öneri 240 GB Sata SSD tavsiyesi

İyi geceler. Max 1000₺ bütçede 240 GB Sata SSD arayışındayım. Sarı siteden veya Dolap üzerinden sıfır da tercih ederim kaliteli bir modelse. Önemli olan sağlığını çabuk yitirmeyip uzun yıllar götürmesi. Anakartımda M.2 desteği olmadığı için Sata SSD bakmak mecburiyetindeyim. James Donkey...
  16. Gökberkk

Yardım James Donkey JD240 LE Sata SSD hızı normal mi?

Herkese iyi geceler. Masaüstünde olsun oyunda olsun sürekli takılmalar yaşıyorum. Özellikle masaüstünde 15 20 saniye süren sonrasında bip bip ses çıkıyor ve pc kendine geliyor. SSD'yi test ettim sonuç ekte. Anlayanlar bilgi verirse çok sevinirim. Teşekkürler.
  17. Gökberkk

Yardım İşlemci soğutucu montajıyla ilgili problem

Arkadaşlar işlemciye bakım yapayım diye söktüm, termal macun sıkıp kapatacağım ama soğutucunun vidalarının girdiği soğutucunun plakası sürekli yerinden çıkıp duruyor, bunu bantla sabitlesek sorun olur mu? Kasayı dikey konuma getirip yan yatıracağım sırada plaka yerinden oynuyor, kasanın yan...
  18. Gökberkk

Yardım 150₺ F/P Termal macun tavsiyesi

Dostlar Teknobiyotik'e baktım ve 101 ₺ kargo ücreti çıkıyor, vazgeçtim dolayısıyla. 100-150 ₺ aralığında f/p termal macun öneriniz var mıdır? Kargo ücreti dahil olursa süper olur. Ürünün sahte olmaması da çok önemli, satıcı sağlam olmalı. Sahte termal macuna para verene kadar Rampage falan almak...
  19. Gökberkk

Öneri 350₺ Bütçede hangi gaming mouse pad alınır?

Bu bütçede large boyutunda (45x40 veya 48x40 cm) FPS odaklı gaming mouse pad arıyorum, kalınlığı 3 mm ideal ama yanları dikişli olursa iyi olur. SteelSeries QCK+ baktım ama kenarlardan açılıyor zamanla, herkes yaşamış bu sorunu. Kumaşı QCK+ gibi olup kenarı dikişli olan bir model varsa...
  20. Gökberkk

HyperX Pulsefire Haste vs Razer Cobra

Dostlar 750₺'ye satın almış olduğum Haste'yi iade edip 600₺'ye PcKolik'ten Razer Cobra almak mantıklı mı sizce? Benim için satış sonrası destek çok önemli, elektronik konusunda şansıma güvenmiyorum. PcKolik bu konuda mağdur eder mi? Haste'nin kutu içeriğinde yedek skatezler ve grip tape var...
Geri