Arama sonuçları: *

• Users: Pietros
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

MSI Gaming X Slim vs ASUS Tuf 4070 Super

İki model arasındayım malzeme kalitesi ve soğutması önemli. Ses seviyesi vb. umrumda değil. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  2. P

Trident Z5 Neo 6000mhz vs Corsair Vengeance 6000mhz

İkisi arasında kaldım işlemcim 7800x3D anakart olarak b650 tomhawk düşünüyorum.
  3. P

4 anakart arasındayım resim ekledim.

işlemcim 7800x3D Ramler trident z5 neo hangi anakartı önerirsiniz ?
  4. P

Aw3424DW Türkiye ye Gelecek Mi ?

Abi bi ara itopya getirtmişti ondan beri ülkede hiçbir yerde yok. Yetkili tanıdığı falan olan veya yurtdışından getirtme şansı olan birisi varsa lütfen bana ulaşsın.
  5. P

yardım monitör testi

https://www.wide-gamut.com/test kırmızı karenin içinde w harfini görüyor musunuz ? Asus pg27aqdm aldım bende görünmüyor görünmesi mi lazım ?
  6. P

Monitörümde gariplikler var.

Pg27aqdm aldım. Bugün geldi renkler soluk YouTube falan açılırken böyle pembemsi şeyler çıkıyor. Amazon un kendi satıcısından aldım bozuk değildir diye düşünüyorum. Önceki monitörümde de sorun yoktu. Renk ayarı falan yapmam lazım sanırım yardım lazım.
  7. P

MSI suprim 4090 gaming mod bozuk

Biliyorsunuz suprimin üzerinde gaming ve silence mod seçeneği var. İki modda da bi farklılık olmuyor acaba çalışmıyor olabilir mi ?
  8. P

Ekran kartı full değerde sabit

Ekran kartım hep full mhz çalışıyor. Suprim 4090 var gaming moda alınca bi değişiklik de olmuyor sıcaklık hep aynı garantiye yollayayım mı ?
  9. P

Solak için gamepad ayarı

Normalde sol joyistik yürüme sağ nişan, kamera kontrolünde ama bende ayarlar ters olduğunda daha rahat ediyorum. Buna uygun oyun veya yapabileceğim ayar var mi ?
  10. P

Elden Ring için PC aldım oynayamıyorum.

Monitörüm 21:9 ve oled. Oyunda böyle bir görüntü oluşuyor. Ayrıca bir yazılımla 21:9 yapılıyor ama yazılım istemiyorum. 16:9 oynayama razıyım ama oled monitörlerde bir renk uzun süre gösterilmemeli. Yanlar böyle olunca oled için sıkıntı. Pencereli mi yapayım napayım çözümsüz kaldım lütfen...
  11. P

bilgisayarın fişini çekmeme gerek var mı

Akım korumalı priz var ama bilgisayarı kapatınca yine de arkadan o - çentiğini kapatıyorum. Gerek var mı veya kapatmamın bir zararı var mı ?
  12. P

cpu kırmızı ışık yanıyor

Yeni sistem topladım. Kurulumu ve her şeyi düzgün yaptım yüzde 100 eminim. Bilgisayar açılırken ez debug led kısmında cpu kırmızı ram kısmı sarı ışık veriyor ama 3 4 saniye sonra sönüyor. Bilgisayarda bir gariplik yok ama bunun sebebi nedir neden olur ?
  13. P

Bu pin nereye girecek yardım

Kullanım kılavuzunda 3 pin olan bir cpu fan girişi gösteriyor ama öyle gir yer yok acaba şu resimdeki gibi mi yapmam gerek yardım lütfen
  14. P

İngilizce kurulum anlamıyorum yardım

dakika 9.35 de hangisinin anakarta gireceğini söylüyor ben anlamıyorum İngilizcesi olan varsa bi yardım etsin lütfen.
  15. P

Pc için stüdyo kulaklık tavsiyesi

Önemsediğin tek şey ses kalitesi ve rahatlık. Mikrofon olmasın Bluetooth olmasın ses engelleme olmasın dışarıdan ses alsın versin gram umrumda değil. Varsa böyle harbiden sesi iyi önereceğiniz çok mutlu olurum.
  16. P

120mm egzoz fan önerisi

120mm egzoz fan önerisi maks bütçe 800
  17. P

Xbox elite series 2 değer mi ?

Xbox 9. Nesil alacaktım 3k daha ekleyip series elite 2 alabiliyorum. Ne farklılığı var kutu, şarj özelliği ve şarj süresinin fazlalığı çok boş benim için başka bir olayı yoksa almayacağım.
  18. P

Bluetooth adaptör önerisi

Xbox 9. Nesil gamepad alıcam adaptör olarak bunu düşünüyorum başka öneriniz var mı ? Tepki süresi çok önemli.
  19. P

PC için Dualsense mi Xbox 9. Nesil mi ?

Haptic feedback kabloyla çalışıyor mu çalışmıyor mu anlamadım PC için hangisi iyidir ?
  20. P

H170i bu ikisinin farkı ne ?

Farkları ne lancool 3 için önerir misiniz ? Arctic istemiyorum.
Geri