Arama sonuçları: *

• Users: Rowlet
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Aldığım xbox 9. Nesil controler orijinal mi nasıl anlayacağım.

Bugün elime ulaştı Amazon Almanya dan aldım ürünün orijinal olduğu nasıl anlayabilirim içinden pil çıkmadı 1 aylık gamepes cod çıktı
  2. R

FreeFall MFG SV Taban Mousepad alınır mı

FreeFall MFG SV Taban Mousepad bu ürünü kullanan veya nasıl olduğunu bilen var mı. Ve farklı tavsiye edeceğiniz mousepad yazar mısınınız.
  3. R

Superonline 1mb hız yetmiyor diye paket vermedi

Merhaba. Bugün tahüd bittiği için yenileme oldu ama 35 mb internet kullanıyordum bu sabaha kadar ama altyapımız 34 kadar olduğunu 1 mb ile geçiş yapamılamadığını söylediler. Şu an 24 mb paket uygulamışlar ve onayımı da almadan. Ne yapmalıyım.
  4. R

TTwitch Obs 480p ayarı

Merhaba obs üzerinden twitch de yayın deniyorum ama 1080 p seçeneği var sadece 480 720 p seçenekler çıkması için ne yapmalıyım
  5. R

Valorant da monitör çözünürlüğü yüksek ve değişmiyor

Merhaba valorant da çözünürlük 1920 1080 ama monitör 3840 2160 olarak görünüyor ve sadece bu seçenek var. Bunu nasıl 1920 1080 alabilirim
  6. R

Mouse önerisi fps oyunları için 1.000 TL

Severek kullandığım zowie ec markalı mouse dün su dökerek bozdum 4 yıl önce 300 TL almıştım. Genelde valorant oynuyorum 1.000 TL mouse önerebilir misiniz kronik sorunları olmayan kablosuz da olabilir ama gecikme olur diye korkuyorum
  7. R

Rgb ayarı nasıl yapacağım

Cooler Master MasterBox TD500 650W 80+ kasam var rgb ayarını nasıl yapacağım
  8. R

1080p de Yüksek sekment sistem önerisi

1920 1080 için üst seviye bir sistem almak istiyorum darboğaz yapmayan. Fps oyuncusuyum en düşük ayarlarda 240 dan düşmeyecek olan bir sistem. Rtx ve ryzen tercihim. Ve bu önereceğiniz sisteme sıvı soğutucu takmak şart mı
  9. R

240 fps alıyorum ama monitör 165 hz

Merhaba. Apex de 200 240 fps alan bir sistem,monitör 165 hz de çalışsa oynanış olarak bir etki eder mi 240 hz bir monitöre mi geçilmeli.
  10. R

R5 5600 3060 ti 1080p için fazla mı

1920 1080 oynayacağım bu sistem darboğaz veya başka bir sorun olur mu.. Apex de 240 fps sabit alabilir miyim 1080 çözünürlük de. Yoksa daha düşük bir işlemci ekran akrtı mı almalıyım
  11. R

Monitör panel tavsiyesi

Yeni bir monitör alacağım. Apex legends oynuyorum genelde. 165 hz düşünüyorum ama 244 daha mı iyi olur. Tn panel daha iyi oluyor diyorlar ama ıps panel alsam aralrında performans oynnaış açısındnan bir etki ediyor muacaba.. 5 bin el bütçe var. Tavsiye ettiğiniz veya kullandığınız bir monitör...
Geri