Arama sonuçları: *

1. R

5070 Ekran Kartı Alınır mı?

Arkadaşlar dün 5070 almaya karar vermiştim ama hangi markayı alsam diye düşünüyordum. Çünkü artık 2K'da daha rahat oyun oynamak istiyorum. Bugün de 6000 serisi sızıntılarını görünce kararsız kaldım. Sizce beklemeli miyim yoksa şimdi al geç mi dersiniz al derseniz hangi modelini önerirsiniz. Şuan...
  2. R

Dell S2721DGFA Monitör

Öncelikle monitörü önerir misiniz uzun bir süreden sonra sanırım bunu almaya karar verdim ve Amazon veya İtopya'ya tahminen ne zaman stok gelir?
  3. R

Monitör İade Politikası

Arkadaşlar 2 adet monitör arasında kaldım. dell s2721dgfa asus rog strix xg27aq İndirimli fiyatlarına göre birisini almak istiyorum.Asus veya Dell'in ölü piksel de iade politikaları nasıl veya itopya'dan alsam iade için şartlar değişiyor mu bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok memnun olurum.
  4. R

7000 TL Civarı Monitör Önerisi

Arkadaşlar monitörümü değiştirmeye karar verdim https://www.sinerji.gen.tr/cooler-master-27-gm27-fqs-1ms-165hz-hdmidisplayport-g-sync-freesync-2k-gaming-monitor-p-44159?utm_campaign=cpcElcinHnm&gclid=Cj0KCQjwqoibBhDUARIsAH2OpWgIjZcyORGCnfe7Sb7XZGgQIZIwUPS4YA8kDhYCMoX7nVfIdNCjk0EaApxUEALw_wcB...
Geri