Arama sonuçları: *

• Users: Fehmiozay
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Size göre Türkiye’de en önemli sorun nedir?

evet beyler soru başlıkta size göre Türkiye’de en önemli sorun nedir? ve çözümü için fikirleriniz
  2. F

KAYNAKÇA NASIL YAZILIR

Beyler bu kitabı kaynakça olarak yazmam gerekiyor nasıl yazılıyor kaynakça nasıl yazıldığını bulsamda kitabın yayınevini falan bulamıyorum orjinalini https://www.kitapyurdu.com/kitap/atkinsonhilgard-psikolojiye-giris-14edition/4746.html
  3. F

para karşılığı sunum yapan yerler?

merhabalar 4 sayfa world ile psikolojinin tarihsel gelişimi sunumu yapmam gerek apa formatı cart curt derken benim hiç uğraşasım gelmedi kolay gibi aslında ama bunu para karşılığı yaptırabileceğim bir site falan var mı yazılacak şeyler falan belli aslında ama şablonla falan uğraşmak istemedim
  4. F

Bu Şey Hoparlör mü?

Beyler babam depoda çalışıyor böyle bir şey bulmuş sıfır galiba jelatininden çıkardım ne olduğunu bilmiyorum bir işe yarar mı çöp mü ? Markası kutunun üstünde yazıyor nette bir şey bulamadım
  5. F

BU SİSTEMİ BU FİYATA SATAYIM MI ?

İ3 12100f 1 aylık Msi h610m b 1 aylık Gskill ripsajw 8x2 gb 3200 mhz 1 aylık Kioxia 500 gb ssd 1 aylık Color master mwe 80+ 1 aylık Gigabyte eagle oc 3060 3 aylık hiç kullanılmamış 2 yıl garantili Msi m100r 1 aylık Gigabyte g24f2 180hz 1 ms 1.5 aylık 17200 e satmak mantıklı mı hepsini veren...
  6. F

13k ikinci el hazır sistem

Arkadaşa pc alcaz ikinci elde olur istanbulda 13k ya öneriniz var mı
  7. F

ÜLKEDE İNSTA VE TW YAVAŞLATILDI MI ?

Patlamadan sonra insta ve twitter çok kasmaya başladı sizde durum ne
  8. F

0 Kartimin Garanti̇si̇ Yok ?

Beyler zotac 2060 12 gb kartım var nereye ne yazıcam endeks bilgisayara sn numarasını yazdım böyle ürün yok diyor
  9. F

rtx 3060 5800 tl alınır mı

ikinci elde modart hazır sistemden çıkma 2 aylık gigabyte 3060 eagle oc var 2 fanlı model alınır mı ? kutu fatura garantisi duruyor itopya ürünü 5800 tl iyi fiyat mı
  10. F

Yardım 6k ekran kartı önerisi

İşlemci i3 12100f ikinci elde olur ekran kartı arıyorum var mı bildiğiniz ne alınır max 5 aylık falan ürün olursa iyi olur
  11. F

Windows pininiz sıfırlandı

Merhabalar pc ye yeni windows yükledim her şey sorunsuzdu biosu güncelledim flaş ile pc açıldı sonra böyle dedi sonra tıkladım pini değiştir ama telefon numarasına güvenlik kodu gidiyor benim o tele ulaşımım yok tel numarası değiştirme talebi verdim 30 gün içinde değişecek numaranız diyor ne...
  12. F

W11 pin sıfırlandı erişimim yok

Merhabalar pc ye yeni windows yükledim her şey sorunsuzdu biosu güncelledim flaş ile pc açıldı sonra böyle dedi sonra tıkladım pini değiştir ama telefon numarasına güvenlik kodu gidiyor benim o tele ulaşımım yok tel numarası değiştirme talebi verdim 30 gün içinde değişecek numaranız diyor ne...
  13. F

Kkkkkkkkkkkk

Merhabalar w11 kuracağım flaş ile secure boot disabled mı enabled mı olmalı 1667995670 @RevDeisDou siz bilgilisiniz bakar mısınız
  14. F

Bu hareket mantıklı olur mu?

Pchocası vatan sistem içerisinden gelen zotac rtx2060 12 gb ı 4800 e satıp 2 ay pc de az kullanılmış 2 yıl itopya garantili gigabyte eagle oc 3060 ekran kartı 5500 e alınır mı ??
  15. F

Yardım Bu laptop kaç para eder ?

Ürün kodu asus X515JP-BQ119T 6-7 ay daha garantisi var kutu fatura yok fazlalık olduğu için az kullanılmış pil durumu iyi acelesi yok
Geri