Arama sonuçları: *

• Users: burakpirin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. burakpirin

Gank.com güvenilir midir

Merhabalar gankten kulaklık siparişi verdim bugün beşinci gün fakat hala sipariş alındı olarak görünüyor destek talebi açıyorum bakılmıyor gankten alışveriş yapan varmı güvenilir site midir?
  2. burakpirin

Yardım Argb işlemci soğutucumun ışıkları yanmıyor

Merhabalar yeni bir hazır sistem aldım pearless assassin 120 se argb modelini aldım işlemci soğutucu olarak montajını yaptım fakat ışıkları yanmıyor sorun ne olabilir
  3. burakpirin

1500 TL bütçe klavye önerisi

1500 TL bütçe ile mekanik klavye önerir misiniz
  4. burakpirin

Çözüldü✓ 1500 TL kulaklık önerisi

1500 TL'ye kulaklık önerir misiniz hem hikayeli hem rekabetçi oyun oynuycam
  5. burakpirin

Kekeme birinin önündeki iki yol

Merhabalar ben kekemeyim ve şuan bir kız arkadaşım var beni seviyor ama ben kendime güvenemiyorum ya güzel bir sistem dizip artı spora yazılıp tek başıma güzel bir ömür geçiricem ya da evlenip kekemeligimle yüzleşmek zorunda kalıcam çok kararsızım
  6. burakpirin

Topladığım sistemde bir yanlışlık varmı?

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-prime-b650m-k-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,256378121.html https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-corsair-3000d-rgb-cc-9011256-ww-fanli-beyaz-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,290349573.html...
  7. burakpirin

1080p için bu sistem alınır mı

https://www.gaming.gen.tr/urun/386080/blade-7700xt-amd-ryzen-5-5600-mpk-asus-dual-radeon-rx-7700-xt-oc-12gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/?wccps_c0=242493&wccps_c1=384744&wccps_c2=80689&wccps_c3=199825&wccps_c4=489352&wccps_c5=511928&wccps_c6=449859&wccps_c7=650048&wccps_c8&wccps_c9&wcc...
  8. burakpirin

Tablet önerisi istiyorum

Selamlar tablet önerisi alacaktım çok yüksek düzeyde olmasına gerek yok 1920x1080 çözünürlük olsa bile yeterli sadece oyun oynuycam kasmasın donmasın büyük ekranlı bir şey istiyorum 8 k altı önerilerinize açığım
  9. burakpirin

Black desert oynayan varmı?

Şuan aktif olarak black desert oynayan varmı yeni başlıcam da birkaç bilgi alacaktım
  10. burakpirin

Mevduat faizi hayallerim

Selamlar yaşım 22 fabrika işçisiyim aylık 10 bin TL mevduat faizine atmak istiyorum hesap yaptığım zaman 7 yıl 2 ay içinde 10 milyon lira yapıyor 10 milyonu faize atınca 450 bin TL veriyor 1 ayda ana paranın enflasyon karşısında erimemesi için 100 bin tlsini kendime ayırıp kalan 350 bin tlsini...
  11. burakpirin

Askerlikte ikinci aya isteyen herkes kalabiliyor mu?

Selamlar pazar günü askere teslim olucam aklıma bir soru takıldı ikinci 6 aya isteyen herkes kalabiliyor mu ve bunun maaşı nedir birde istediğin zaman bırakabiliyor musun örneğin 3. Ayda bırakmak istesem bırakabilir miyim
  12. burakpirin

Askerlik katılacağı tarihten sonra gidersek ne olur?

Selamlar sevk belgemi aldım birliğe katılacağı tarih 09 07 diyor ben 10 07da gitsem bir şey olur mu dava açarlar mı veya başka bir sıkıntı olur mu? Bilenler yazabilir mi
  13. burakpirin

Yardım Csgo pazar bekletme sorunu

Selamlar csgo pazarına 30 tllik kasa koymuştum beni 21 hazirana kadar bekletecekti dün birkaç video izledim telefondan steam guardi aktif edin falan diyordu telefondan aktif ettim şimdi de 15 gün boyunca hiçbir şekilde pazar kullanamıyorum bunun sebebi ne ve düzeltmeyi bilen varmı
  14. burakpirin

İltihap kurutucu verildikten sonra 10 gün içinde ücretsiz diş çekilir mi?

Selamlar 5 gün önce doktora gittim iltihap kurutucu verdi dişim için 10 gün içinde gelirsen ücretsiz çekerim dedi bu doğru mu ücretsiz çekiyorlar mı bilen arkadaşlar varmı
  15. burakpirin

Kekeme biri canlı yayın yapabilir mi?

Selamlar bende ileri düzey kekemelik var yani ne konuşamayacak kadar çok ne de akıcı konuşacak kadar az değil orta düzey diyelim twitchte yayın açmayı planlıyorum insanlar gelip izler mi piyasada benim gibi kekeme yayıncı yok insanların ilgisini çeker mi bu yoksa sıkılıp çıkarlar mı düşüncenizi...
  16. burakpirin

Türknet 100 Mbps Paket Hakkında Soru

Adres altyapimi sorguladım 100 mbps çıkıyor altında upload falan yazıyor ben download öğrenmek istiyorum ve şu alttaki değişiklik gösterebilir 6 mbps yazısı nedir
  17. burakpirin

Yayın için 1080p Kart önerisi

Selamlar bütün oyunlarda yayın açmayı düşünüyorum ağır oyunlarda dahil gow elden ring cyberpunk gibi oyunlar bu oyunlar için 3 kart düşündüm 3060 ti,rx 6600,rx 6700 xt kaliteli bir yayın için hangisini tercih etmeliyim işlemcim r5 5600
  18. burakpirin

Nfs heat unbound hot pursuit payback oyunları hakkında bilgi

Selamlar geçen gün 200 TL'ye paket aldım nfs oyunları dirt 5 ve grid legends oyunları var içinde bu 4 nfs oyununun yani unbound,heat,hot pursuit remastered ve payback hikayeli modu kaç saatte biter bilginiz varmı bu konuda
  19. burakpirin

Yardım 8 gb vram yeterli mi

Selamlar 1080p monitörde high ayarlarda oyun oynayacağım yeni çıkan oyunları da oynamayı düşünüyorum aklımda 3060 ti 8gb var 8 gb vram yeterli mi yoksa rx 6700 xt 12 gb mı almalıyım
  20. burakpirin

Warframe donma sorunu

Selamlar az önce warframe indirdim oyun çok fazla donuyor kasma yok ama sürekli donma yaşanıyor oynayamiyorum Pc özellikleri ryzen 5 5500 rx 6600
Geri