Arama sonuçları: *

• Users: da4141
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

5k Ya Koltuk Tavsiyesi

https://www.trendyol.com/arenzo/deri-ev-ve-ofis-calisma-sandalyesi-bilgisayar-ve-yonetici-koltugu-piramit-model-siyah-p-846682981?boutiqueId=61 bu tarz pc de kullanmak için ürün arıyorum tavsiyeleriniz nelerdir 5-6 k bütçe
  2. D

5-6 K Ya Koltuk Tavsiyesi

günlük 2 - 3 saat pc başındayım 5 6 bin bandında koltuk arıyorum
  3. D

5k Ya Oyuncu Koltuğu Arıyorum

Günde 2/3 saat PC de oluyorum orta yollu ofis koltuğu tarzında olursa daha iyi olur
  4. D

5k Civarına Koltuk Tavsiyesi Arıyorum

Arkadaşlar günde 2 3 saat bazen daha az oturuyorum pc de çok rahatsız etmeyecek koltuk arıyorum ofis koltuğu oyuncu koltuğu vs olabilir taksitli olursa çok güzel olur
  5. D

Rgb ışıklarda sorun var

Merhabalar Dün rgb iki tane rami taktım 1 saat sonra rgb ışık armoury crate üzerinden yaparken bir anda işlemci üstündeki kısım diğer taraflardan bağımsız yanmaya başladı neden olabilir.Geminiye filan sordum sinyal çakışması gibi bir şey normal diyor
  6. D

İPhone boya atma sorunu

Arkadaşlar 17 pro almak istiyorum ama özellikle turuncu ve lacivertte boya atma sorunu var diyorlar kullanan arkadaşlar varmı böyle bir sorun acaba aynı problem düz 17 lerde de varmıdır
  7. D

Pc adobe photoshota donma yapıyor yardım

Arkadaşlar pc photoshop camera rawı açınca kasma yapıyor fotoğraf editliyorum bi kaç preset denerken direk kasmaya başlıyor ama camera raw dışı normal kullanımda bir sorun yok aynı şekil lightrooma atıyorum orda da sorun yok sadece camera raw da bu sorunu yaşıyorum neden olabilir.
  8. D

5-6 k Bandında Pc Koltuğu tavsiye edermisiniz

arkadaşlar merhaba Biraz konforlu olacak şekilde pc yada ofis koltuğu tarzında farketmez koltuk önerir msiniz
  9. D

5k bandında koltuk tavsiye eder misiniz

Merhaba arkadaşlar 5k bandında mümkünse taksitle alabileceğim bilgisayar için koltuk arıyorum tavsiyeleriniz nelerdir
  10. D

5K Civarında Pc Koltuğu Önerir Misiniz ?

5 bin civarında pc koltuğu önerir misiniz ? oyuncu koltuğu tarzı bakmak mı daha mantıklı yoksa ofis koltuğu bakmak daha mı iyi olur o fiyatlarda
  11. D

Bilgisayar koltuğu önerisi

4-5 k bandında bir koltuk önerisine ihtiyacım var günde ortalama 2-3 saat filan pc de geçiriyorum bu fiyat bandında ofis koltuğu mu bilgisayar koltuğu mu tercih etmeliyim öneriniz varmı
  12. D

İhtiyacı olana iyi fiyat

https://www.amazon.com.tr/dp/B09RG465SJ/?coliid=I38PE6LS95RH3J&colid=KHYGZ1V2U1GR&psc=1&ref_=list_c_wl_lv_vv_lig_dp_ii&fbclid=PAZnRzaAQ10NVleHRuA2FlbQExAHNydGMGYXBwX2lkDzEyNDAyNDU3NDI4NzQxNAABp_9x-ud1BfurEo-ZfK-U_8_oWRolve2dV5O55WocboiUKBHmxM6NMFl6qMLt_aem_TUpI77HaMbgIo55lrSNmeg
  13. D

Bu şekilde alan varmı geliyor mu

Alan varmı bu şekilde geliyor mu sabah düşmüş yakalayamadım
  14. D

İphone 13 ten 16 ya geçmeye değer mi

Arkadaşlar merhaba İphone 13 ten 16 ya geçmeye değer mi sizce ufak tefek reelsler hazırlıyorum az da olsa kamera kalitesi önemli
  15. D

Photoshopta donma yaşıyorum yardım lütfen

Arkadaşlar merhaba Ryzen 5 7500f + 16 ram + 5070 sistem var photoshopta işleme yapıyorum bi kaç preset arasında geçiş yaptıktan sonra donma yapıyor bu neden kaynaklı olabilir
  16. D

Photoshopta donma yapıyor

Arkadaşlar merhaba Ryzen 5 7500f + 16 ram + 5070 sistem var photoshopta işleme yapıyorum bi kaç preset arasında geçiş yaptıktan sonra donma yapıyor bu neden kaynaklı olabilir
  17. D

Zoom muadili program önerisi

Zoom any deskmuadili kullanışı kolay program önerisi arıyorum arkadaşlar ücretsiz varmı acaba
  18. D

3-4 k civarı bilgisayar koltuğu önerisi

3-4 k civarı bilgisayar koltuğu önerisi arıyorum arkadaşlar mümkünse hepsiburada vs olursa iyi olur taksit imkanı olacak bunu buldum ama nasıldır bilmiyorum...
  19. D

Pc sürekli kapatıyor kendini lütfen yardım

Pc kendini kapatıyor arkadaşlar yeni aldım dün götürdüm vatana incelediler işlemci dediler yeni işlemci taktılar yine aynı devam ediyor 2 haftalık pc tat tuz kalmadı artık bir yardım edin Bu tarz bi hata alıyorum
  20. D

PC için priz tavsiyesi

Yeni sistem için böyle bi priz alsam iyi midir arkadaşlar Viko 6'lı şok / Akım Korumalı topraklı + çocuk korumalı grup piriz 90117632-ZM https://app.hb.biz/U2GzFcbjEWtE
Geri