Arama sonuçları: *

• Users: da4141
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Pc adobe photoshota donma yapıyor yardım

Arkadaşlar pc photoshop camera rawı açınca kasma yapıyor fotoğraf editliyorum bi kaç preset denerken direk kasmaya başlıyor ama camera raw dışı normal kullanımda bir sorun yok aynı şekil lightrooma atıyorum orda da sorun yok sadece camera raw da bu sorunu yaşıyorum neden olabilir.
  2. D

5-6 k Bandında Pc Koltuğu tavsiye edermisiniz

arkadaşlar merhaba Biraz konforlu olacak şekilde pc yada ofis koltuğu tarzında farketmez koltuk önerir msiniz
  3. D

5k bandında koltuk tavsiye eder misiniz

Merhaba arkadaşlar 5k bandında mümkünse taksitle alabileceğim bilgisayar için koltuk arıyorum tavsiyeleriniz nelerdir
  4. D

5K Civarında Pc Koltuğu Önerir Misiniz ?

5 bin civarında pc koltuğu önerir misiniz ? oyuncu koltuğu tarzı bakmak mı daha mantıklı yoksa ofis koltuğu bakmak daha mı iyi olur o fiyatlarda
  5. D

Bilgisayar koltuğu önerisi

4-5 k bandında bir koltuk önerisine ihtiyacım var günde ortalama 2-3 saat filan pc de geçiriyorum bu fiyat bandında ofis koltuğu mu bilgisayar koltuğu mu tercih etmeliyim öneriniz varmı
  6. D

İhtiyacı olana iyi fiyat

https://www.amazon.com.tr/dp/B09RG465SJ/?coliid=I38PE6LS95RH3J&colid=KHYGZ1V2U1GR&psc=1&ref_=list_c_wl_lv_vv_lig_dp_ii&fbclid=PAZnRzaAQ10NVleHRuA2FlbQExAHNydGMGYXBwX2lkDzEyNDAyNDU3NDI4NzQxNAABp_9x-ud1BfurEo-ZfK-U_8_oWRolve2dV5O55WocboiUKBHmxM6NMFl6qMLt_aem_TUpI77HaMbgIo55lrSNmeg
  7. D

Bu şekilde alan varmı geliyor mu

Alan varmı bu şekilde geliyor mu sabah düşmüş yakalayamadım
  8. D

İphone 13 ten 16 ya geçmeye değer mi

Arkadaşlar merhaba İphone 13 ten 16 ya geçmeye değer mi sizce ufak tefek reelsler hazırlıyorum az da olsa kamera kalitesi önemli
  9. D

Photoshopta donma yaşıyorum yardım lütfen

Arkadaşlar merhaba Ryzen 5 7500f + 16 ram + 5070 sistem var photoshopta işleme yapıyorum bi kaç preset arasında geçiş yaptıktan sonra donma yapıyor bu neden kaynaklı olabilir
  10. D

Photoshopta donma yapıyor

Arkadaşlar merhaba Ryzen 5 7500f + 16 ram + 5070 sistem var photoshopta işleme yapıyorum bi kaç preset arasında geçiş yaptıktan sonra donma yapıyor bu neden kaynaklı olabilir
  11. D

Zoom muadili program önerisi

Zoom any deskmuadili kullanışı kolay program önerisi arıyorum arkadaşlar ücretsiz varmı acaba
  12. D

3-4 k civarı bilgisayar koltuğu önerisi

3-4 k civarı bilgisayar koltuğu önerisi arıyorum arkadaşlar mümkünse hepsiburada vs olursa iyi olur taksit imkanı olacak bunu buldum ama nasıldır bilmiyorum...
  13. D

Pc sürekli kapatıyor kendini lütfen yardım

Pc kendini kapatıyor arkadaşlar yeni aldım dün götürdüm vatana incelediler işlemci dediler yeni işlemci taktılar yine aynı devam ediyor 2 haftalık pc tat tuz kalmadı artık bir yardım edin Bu tarz bi hata alıyorum
  14. D

PC için priz tavsiyesi

Yeni sistem için böyle bi priz alsam iyi midir arkadaşlar Viko 6'lı şok / Akım Korumalı topraklı + çocuk korumalı grup piriz 90117632-ZM https://app.hb.biz/U2GzFcbjEWtE
  15. D

Sürekli Pc kapanıyor yardım

Pc kendini ara ara kapatıyor ekran görüntüsünde bu hatayı alıyorum sorun nedir yardım eder misiniz
  16. D

Format atamıyorum yardım !

Arkadaşlar format atacağım ama bu şekilde hata alıyorum ne yapmam gerek yardım gerekli
  17. D

Böyle bi hata alıyorum yardım

Arkadaşlar photoshopta böyle bi hata alıyorum neden acaba
  18. D

Your device ran into a problem and needs to restart Hatası

Arkadaşlar sürekli bu hatayı alıyorum ne yapmam lazım lütfen bi destek verirmisiniz yeni topladım pc yi
  19. D

Adobe üyelik satın alacağım destek

Arkadaşlar merhaba, adobe programlarını satın almak istiyorum ama indirim yapabileceğim bi taktik vs bişe varmı
  20. D

Stuck pixel düzeltilebilir mi

Stuck pixel düzeltilebilir mi arkadaşlar tahminimce iki adet mevcut ölü değil diye düşünüyorum
Geri